Καλωσήρθατε στον κόσμο του Στίβεν Κινγκ: Πρώτο μυστηριώδες τρέιλερ για το «Castle Rock» (vid)

Gazzetta team
Καλωσήρθατε στον κόσμο του Στίβεν Κινγκ: Πρώτο μυστηριώδες τρέιλερ για το «Castle Rock» (vid)
Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς αναλαμβάνει να φέρει στη μικρή οθόνη μια τηλεοπτική σειρά εμπνευσμένη από τα μυθιστορήματα του διάσημου συγγραφέα τρόμου.

Πέρσι το καλοκαίρι, το «Stranger Things» προσγειώθηκε στις μικρές οθόνες μας από το πουθενά, με ελάχιστες φανφάρες – αυτό όμως δεν το εμπόδισε να μετατραπεί σε μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της χρονιάς.

Τώρα το Hulu χρησιμοποιεί μια ανάλογα μυστηριώδη καμπάνια για τη νέα του σειρά με τίτλο «Castle Rock», ένα πρότζεκτ για το οποίο κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα τίποτα.

Το συνδρομητικό κανάλι κυκλοφόρησε μόλις ένα teaser για τη νέα σειρά, η οποία δεν συνοδεύεται από καμία πληροφορία για το περιεχόμενό της, τον αριθμό επεισοδίων ή την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα, πέρα από το γεγονός ότι φέρει δύο ηχηρές υπογραφές: εκείνες του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς και του συγγραφέα Στίβεν Κινγκ, οι οποίοι μάλιστα είχαν συνεργαστεί ξανά με το Hulu για τη μίνι σειρά «11.22.63».

Για τους εκατομμύρια θαυμαστές του διάσημου συγγραφέα τρόμου, το Castle Rock αποτελεί μια από τις χαρακτηριστικές (φανταστικές) τοποθεσίες όπου εκτυλίσσονται αρκετές από τις ιστορίες του, ανάμεσά τους τα «The Dead Zone» (όπου αναφέρεται για πρώτη φορά), «Cujo», «The Dark Half» και «Needful Things».

Θα πρόκειται άραγε για μια σειρά ανθολογίας που φιλοδοξεί να διασκευάσει σε κάθε κύκλο της κι από ένα μυθιστόρημα του Κινγκ ή, όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, για μια σειρά που θα πλέκει μαζί ιστορίες και χαρακτήρες από διαφορετικά βιβλία με κοινό σημείο αναφοράς την τοποθεσία του τίτλου;

Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, μπορείτε όμως να δείτε το τρέιλερ στο βίντεο παρακάτω.

Πηγή flix.gr