Burger, μπίρες και Trentemøller για αυτή την εβδομάδα (pics & vid)

Gazzetta team
Burger, μπίρες και Trentemøller για αυτή την εβδομάδα (pics & vid)
Πέντε μέρη, ένα για κάθε ημέρα, που θα σου καλύψουν όλες τις ορέξεις!

Ο καιρός φτιάχνει, το κρύο φεύγει σιγά σιγά και το να μείνεις σπίτι είναι κάπως δύσκολο.

Για αυτό εμείς σου προτείνουμε 5 μέρη για να πας, να περάσεις καλά και να μας ευχαριστήσεις αργότερα.

Δευτέρα

(Φωτό: Αλέξανδρος Ακρίβος)

Μια μπίρα ή και δύο αν δεν οδηγείς, είναι ό,τι πρέπει να για να ξεκινήσει καλά η νέα εβδομάδα. Και το Blue Peach στον Χολαργό είναι το κατάλληλο μέρος. Άσε που εδώ θα βρεις και κάτι να τσιμπήσεις.

Τρίτη

Ένα Burger την Τρίτη το χρειάζεσαι. Καλά, κάθε μέρα, αλλά η Τρίτη είναι η κατάλληλη ημέρα καθώς έχεις πια αφήσει για τα καλά πίσω το ΣΚ και αυτά που έφαγες και δεν νιώθεις τύψεις. Και το BarBara Que στα Bριλήσσια σε καλεί!

Τετάρτη

Η μέση της εβδομάδας έφτασε και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το γιορτάσεις; Ένα κοκτέιλ! Και στο Avant Garde στο Χαλάνδρι είναι σίγουρο ότι θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει καθώς η μπάρα του είναι κάτι παραπάνω από ενημερωμένη!

Πέμπτη

Αν δουλεύεις κέντρο είσαι τυχερός γιατί μπορείς να κάτσεις στο Black Duck από το πρωί (για ένα καφέ) μέχρι το βραδάκι (για φαγητό και ποτό). Η «μαύρη πάπια» δεν σε απογοητεύει ποτέ! Υπέροχη ατμόσφαιρα, ακόμα πιο υπέροχες γεύσεις σε μια από τις πιο όμορφες αυλές της Αθήνας.

Παρασκευή

O Trentemøller επιστρέφει στην Ελλάδα και φέρνει μαζί του και τις δυνατές μουσικές του! Ο Δανός θα βρίσκεται την Παρασκευή στην Ιερά Οδό. Μαζί του, special guest ο TOM And His Computer. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ασταμάτητο χόρο πριν το Σαββατοκύριακο.