Με το Gazzetta στην ειδική προβολή της ταινίας «Έτερος Εγώ» (updated)

Gazzetta team
Με το Gazzetta στην ειδική προβολή της ταινίας «Έτερος Εγώ» (updated)
Διεκδικήστε 10 διπλές προσκλήσεις για μια ειδική προβολή, παρουσία του σκηνοθέτη και των πρωταγωνιστών της ταινίας.

Αθήνα 2015. Πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό, αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στους τόπους των εγκλημάτων. Ο Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης), καθηγητής εγκληματολογίας, αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τους πέντε φόνους, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους. Αναπάντεχοι σύμμαχοι του Λαΐνη στο να ξεμπλέξει το πολύπλοκο και επικίνδυνο αυτό κουβάρι, οι φίλιοι αριθμοί του Πυθαγόρα, κι ένας καθηγητής μαθηματικών (Francois Cluzet). Θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο και να αποκαλύψει την αλήθεια;

Ένα αστυνομικό θρίλερ στο ύφος των ευρωπαϊκών ταινιών του είδους, με πυκνό μυστήριο, αινιγματική ατμόσφαιρα, συναρπαστικούς γρίφους, μαθηματικές αναφορές και πολλές ανατροπές είναι η δεύτερη ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια, στην οποία υπογράφει και το σενάριο. Στο «Έτερος Εγώ», τoν ρόλο του κεντρικού εξιχνιαστή μιας σειράς αλληλένδετων δολοφονιών αναλαμβάνει ένας εκκεντρικός εγκληματολόγος, τον οποίο ενσαρκώνει ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, έχοντας στο πλευρό του ως μέντορα και αμέριστο υποστηρικτή, τον μοναδικό Δημήτρη Καταλειφό. Σε ρόλο-κλειδί για την επίλυση του μυστηρίου συναντάμε τον μεγάλο γάλλο σταρ των «Άθικτων», Francois Cluzet, στη μοναδική μέχρι σήμερα εμφάνισή του σε ταινία ελληνικής παραγωγής. Το ιδιαίτερο καστ συμπληρώνουν ο αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό Μάνος Βακούσης και η ανερχόμενη Ιωάννα Κολλιοπούλου.

Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αποσπώντας δύο βραβεία: Βραβείο Κοινού FISCHER Ελληνικής Ταινίας-Μιχάλης Κακογιάννης και Βραβείο Νεότητας.

Από τις 19 Ιανουαρίου προβάλλεται σε όλους τους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Το Gazzetta σε στέλνει στην ειδική προβολή, παρουσία του σκηνοθέτη και των ηθοποιών-πρωταγωνιστών της ταινίας, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Μάνο Βακούση τη Δευτέρα 6/2 και ώρα 22:00 στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (στους Αμπελόκηπους).

Οι νικητές θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας (για διασταύρωση των στοιχείων σας) και να βρίσκεστε στον κινηματογράφο τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα.

Οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Μπόβαλης Πάνος

2. Ζωίδης Ηλίας

3. Μανωλόπουλος Σταύρος

4. Κασσιμάτη Ιωάννα

5. Στεφάτου Ευαγγελία

6. Μουλόπουλος Παναγιώτης

7. Κιουρτσίδης Καλλίνικος

8. Τζιώλα Αθανασία

9. Ψύρρας Στέφανος

10. Μασμανίδου Αριάδνη

UPDATE: Άλλοι 5 νικητές κερδίζουν 5 διπλές προσκλήσεις για την ειδική προβολή, παρουσία του σκηνοθέτη και των ηθοποιών-πρωταγωνιστών της ταινίας, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Μάνο Βακούση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Τρίτη, 07/02) στις 22:00 στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (στους Αμπελόκηπους).

Οι νικητές θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας (για διασταύρωση των στοιχείων σας) και να βρίσκεστε στον κινηματογράφο τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα.

Οι νικητές είναι:

1. Μελικόκη Μαρία

2. Κεντέρογλου Πρόδρομος

3. Αντωνίου Σωτήρης-Κωνσταντίνος

4. Κουτιλέλλη Βασιλική

5. Σούκερα Ειρήνη