Τα μυστικά του cocktail και 4 μέρη για να βγεις (pics)

Gazzetta team
Τα μυστικά του cocktail και 4 μέρη για να βγεις (pics)
Μία ακόμη εβδομάδα γεμάτη διασκέδαση, ποτό και φαγητό.

Από καλό κρέας μέχρι sushi, αυτή η βδομάδα θα τα έχει όλα. Και ένα σίγουρο! Δεν θα μείνεις μέσα στο σπίτι.

Το Gazzetta.gr είναι εδώ για να σου ανοίξει τον δρόμο για να περάσει η νέα εβδομάδα χωρίς να το καταλάβεις.

Δευτέρα

Photo Eleanna Kokkini

London dry gin, lemon juice, parsley suryp, green chartreuse, absinth, mantarin powder. Ή άλλη μια βόλτα από το Kolokotroni 9. Όποια μέρα και αν διαλέξεις να κάτσεις σε αυτό το στέκι (και όποιο cocktail και αν επιλέξεις να πιεις), το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις ωραία.

Τρίτη

Μια βόλτα από το Γκάζι αξίζει να την κάνεις. Γιατί στην Τεχνόπολη σε περιμένει η έκθεση «GR80s: Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη», που αυτές τις μέρες σου δίνει την ευκαιρία να περπατήσεις σε μια άλλη δεκαετία. Πότε κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ η Εθνική; Ποιο ήταν το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας; Μέχρι ποιο ύψος της οθόνης της τηλεόρασης έφτανε το σεμεδάκι της γιαγιάς; Όλες οι απαντήσεις σε ένα μέρος.

Τετάρτη

Θες σούσι αλλά θες να πας και στο Παγκράτι. Ποιος είπε ότι αυτά δεν συνδυάζονται; Το σχετικά νέο Fish Point είναι ιχθυοπωλείο και deli το πρωί και sushi bar/εστιατόριο το βράδυ. Όπως και να έχει όμως σε κάθε περίπτωση είναι to the point. Να το δοκιμάσεις.

Πέμπτη

Image may contain: food and indoor

Στο Sowl στο Θησείο έχεις πάει. Είτε για brunch την Κυριακή (το chilli con carne με τα αυγά μένει αξέχαστο) είτε για dinner. Τώρα θα πας και για να τιμήσεις τον θεσμό Thirsty Thursdays και να δοκιμάσεις τα cocktails που κρύβουν τα μυστικά του Σπύρου Κερκύρα.

Παρασκευή

Image may contain: food

Το Basegrill στο Περιστέρι έχει αποδείξει ότι ξέρει από καλό κρέας. Kι εσύ ξέρεις τι πρέπει να προτείνεις στην παρέα σου. Τρέξε να κλείσεις τραπέζι για την τελευταία εργάσιμη της εβδομάδας για να προλάβεις – αν δεν το έχεις ήδη κάνει.