10 λόγοι για να κλείσεις τραπέζι στο Chefi (pics)

Gazzetta team
10 λόγοι για να κλείσεις τραπέζι στο Chefi (pics)
Στην επιλογή του εστιατορίου, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Για να είσαι σε θέση να διαλέξεις το στέκι που θα πας την παρέα σου, δεν χρειάζεται να έχεις αξιολογήσει όλα τα εστιατόρια του Παρισιού.

Αρκεί να δώσεις την απαραίτητη προσοχή σε εκείνα τα μικρά πράγματα που κάνουν τους πάντες να περνούν καλά.

Εμείς επισκεφτήκαμε το Chefi στο Χαλάνδρι και συγκεντρώσαμε τους λόγους για τους οποίους αυτό το εστιατόριο έχει γίνει η νούμερο 1 επιλογή μας. Βρήκαμε δηλαδή γιατί κερδίζει τα υπόλοιπα αγαπημένα μας στέκια στα σημεία.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Πριν ακόμη μπεις στον εσωτερικό χώρο θα δεις ότι η Chefi έχει ευχαριστήσει τους φίλους της αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στις κολόνες του εξωτερικού χώρου. Τα ονόματά τους στολίζουν την είσοδο και μόνο αυτή η κίνηση δηλώνει πολλά.

Μπαίνοντας, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το ίδιο συμβαίνει και στην γκαρνταρόμπα. Τα Hisham Handles έγιναν κατόπιν παρότρυνσης του φίλου της ιδιοκτήτριας και δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν το όνομά του.

Κάνοντας ένα ακόμη βήμα βλέπεις τα handmade έπιπλα που συνθέτουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ένα οικείο σκηνικό – είναι πολύ λογικό εδώ να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου.

Όσο για τα πανέμορφα τραπέζια; Εκτός από τα εντυπωσιακά σχέδια κρύβουν και χρηστικά μυστικά.

Το καλύτερο είναι ότι δεν επιτρέπουν τα ατυχήματα καθώς η επένδυση που φέρουν από κάτω φροντίζει ώστε να μη φύγει ούτε πόντος από τη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Καμία γκρίνια, λοιπόν, στην παρέα.

Αλλά επειδή οι καλοθελητές μπορούν να βρουν διάφορους λόγους να μειώσουν την επιλογή σου, εσύ θα τα έχεις εξετάσει όλα. Το Chefi, για παράδειγμα, έχει ειδική επένδυση και στους τοίχους ώστε να ενισχύει την ηχομόνωση και να επιβάλλει τη δική του ησυχία και ηρεμία ακόμη και όταν τα τραπέζια είναι γεμάτα. Πού αλλού μπορείς να το βρεις αυτό;

Όλα καλά μέχρι εδώ. Έχεις πάρει τη θέση σου και περιμένεις να έρθει το μενού, το οποίο φυσικά ακολουθεί τη διεθνή τάση της μίας σελίδας.

Και κάπου εδώ πιάνεις τον εαυτό σου να παρατηρεί μία τα αγαπημένα σου πιάτα μεσογειακής κουζίνας που συνθέτουν τη λίστα και μία την ιδιαίτερη ξύλινη κατασκευή που τα φιλοξενεί. Δικαίως.

Έχεις διαλέξει τι θα πάρεις και κοιτάς για άλλη μία φορά τον χώρο. Τότε το μάτι σου πέφτει στα καδράκια που στολίζουν τους τοίχους.

Η τέχνη της καλής ζωής και του να μην κάνεις... τίποτα είναι η ειδικότητα του Chefi και εσύ έχεις ήδη πειστεί ότι είσαι στο σωστό μέρος. Άσε που ξαφνικά περνούν οι άνθρωποι του εστιατορίου και σου ανεβάζουν τη διάθεση με τος στολές τους που κάτι παραπάνω φαίνεται να ξέρουν: Make chocolate not war.

Τα φυτά και οι φελλοί μέσα στα ειδικά σχεδιασμένα ξύλινα κουτιά είναι μία ακόμη πινελιά που απογειώνει τον χώρο.

Τέλος,και το wifi δεν θα μπορούσε παρά να έχει τον δικό του χαρακτήρα: welovechocolate!, λοιπόν, και ποιος μπορει να διαφωνήσει;

Chefi: Περικλέους 31, Χαλάνδρι. Τρίτη - Σάββατο: από τις 19:00.

Πληροφορίες στο www.chefi.gr, στο therestaurant@chefi.gr και στο τηλ. 210 6815 774.