Το Gazzetta σε στέλνει στη θεατρική παράσταση «Επέστρεφα»!

Gazzetta team
Το Gazzetta σε στέλνει στη θεατρική παράσταση «Επέστρεφα»!
Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για μια από τις πιο συγκινητικές παραστάσεις της φετινής σεζόν.

Το νέο έργο της Φρίντας Μιράμπιτα (Χαράς Κιούση) «Επέστρεφα», σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου (στις 19.00) στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» στα πλαίσια του «3ου φεστιβάλ Ελληνικού θεατρικού έργου του 21ου αιώνα».

Το Gazzetta έχει εξασφαλίσει δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου και για να τις κερδίσετε πρέπει απλά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 1/2 στις 12.00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο ίδιο άρθρο μετά το τέλος του διαγωνισμού.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Η συγκινητική ιστορία μιας νέας γυναίκας που επιστρέφει στη ζωή από το θάνατο.

Στο ελάχιστο εκείνο διάστημα, ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, όταν ο άνθρωπος –μετέωρος δεν επικοινωνεί με τους ζωντανούς, ούτε έχει γίνει αποδεκτός από τον άλλο κόσμο, η Θάλεια συναντά σαν καταλύτη τον παππού της, τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής της. Καθώς οι μνήμες και ο σχολιασμός για τις αντιδράσεις στο θάνατό της δικών της ανθρώπων, αλλά και οι σχέσεις με την οικογένειά και τις φίλες της περνούν από μπροστά της σαν κινηματογραφική ταινία, το παρελθόν και το παρόν μπερδεύονται αναδεικνύοντας την αλήθεια της ζωής της. Άλλοτε με σαρκασμό και άλλοτε με πίκρα το έργο μιλάει για τις συγκυρίες και τις συμπτώσεις που καθιστούν κυρίαρχη δύναμη τη ζωή, στο ακατάλυτο του θανάτου.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μια αλλιώτικη εκδοχή-μαρτυρία στο αιώνιο ερώτημα αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση, με χιούμορ και αγάπη για τον άνθρωπο και τις αδυναμίες του. Μια συνομιλία των πρωταγωνιστών με ψηφιακά μέσα, με videoart που δημιουργεί ένα παιχνίδι στο χώρο και το χρόνο, ώστε η παράσταση να προσφέρει οπτικοακουστική εμπειρία στον θεατή.

Παραστάσεις: κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19.00, από 30 Ιανουαρίου 2017 έως 7 Μαρτίου 2017

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (κανονικό), 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65), 5 ευρώ (ατέλειες)

Που: Θέατρο «Αγγέλων Βήμα», Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια, τηλ. 210-5242211

ΝΙΚΗΤΕΣ:

Μαριάνα Δελή

Νεκτάριος Βλάχος

Οι νικητές θα πρέπει να έχουν την ταυτότητά τους μαζί τους για τυπικούς λόγους. Οι προσκλήσεις είναι διπλές και είναι για τη Δευτέρα 6/2 στις 19.00.