Οι 10 πιο αστείες σκηνές όλων των εποχών Vol 2 (vids)

Γιάννης Κονταξής
Οι 10 πιο αστείες σκηνές όλων των εποχών Vol 2 (vids)
Γέλιο μέχρι δακρύων γίνεται; Και όμως, γίνεται! Το Gazzetta βρήκε και σας παρουσιάζει άλλες 10 σκηνές που μας έκαναν να γονατίσουμε.

Κάναμε το πρώτο μέρος και καταλάβαμε ότι είναι άλλες τόσες σκηνές που θέλαμε να βάλουμε. Και μπορεί να διαβάζετε εδώ το δεύτερο μέρος, αλλά και πάλι θα βρείτε άλλες τόσες σκηνές που χωράνε.

Δεσμευόμαστε να κάνουμε και ένα ακόμα δυνατό top 10 με ελληνικές ταινίες, αλλά και εκεί τι να πρωτοχωρέσουμε...

Ας δούμε όμως τι βρήκαμε αυτή τη φορά.

10. Εκπαίδευση όπλων στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

Τακλμπέρι. Τελεία και Παύλα. Αν και όλοι είναι ένας και ένας!

9. O Τζιμ Κάρεϊ δίνει ρέστα ως τρόφιμος ψυχιατρείου στο «Ace Ventura: Ντετέκτιβ Ζώων»

Ο Τζιμ Κάρεϊ μπορεί να παίξει μια ολόκληρη ταινία χωρίς να πει κουβέντα, αλλά να σε κάνει να ξεκαρδιστείς από τα γέλια με τις γκριμάτσες του. Η στιγμή που κάνει τη slow-motion... επίθεση στο γιατρό είναι από τις καλύτερες στιγμές που μας έχει προσφέρει.

8. Το ποντίκι και το φίδι στο «Road Trip»

Με τα φίδια δεν παίζουν! Ακόμα και όταν είσαι τόσο απολαυστικός στο να παρουσιάζεις τον τρόπο λειτουργίας της τροφικής αλυσίδας, πρέπει πάντα να προσέχεις ΠΟΛΥ!

7. Έρωτας στις «Τρελές Σφαίρες 2»

Λέσλι Νίλσεν και Πρισίλα Πρίσλεϊ δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας ως ζευγάρι στο... κρεβάτι, με σκηνές που σατιρίζουν άλλες ταινίες, καρφώματα, πυροτεχνήματα και τρενάκια λούνα παρκ να οδηγούν στην κορύφωση.

6. Μπροστά στον καθρέφτη στη «Σούπα Πάπιας»

Πρόκειται ίσως για την κορυφαία κωμωδία όλων των εποχών κι ας γυρίστηκε το 1933. Οι αδερφοί Μαρξ είναι σε μεγάλα κέφια και δημιουργούν μια φοβερά αστεία σκηνή που εντυπωσιάζει ακόμη και σήμερα με την ακρίβειά της.

5. Με ελικόπτερο στο «Dictator»

«9/11 it's the best»! Από τις σκηνές που μπορεί να σε σπάσει σπαστικό γέλιο, αυτή με τη βόλτα με το ελικόπτερο στην ταινία «The Dictator», που ο Σάσα Μπάρον Κοέν αναμειγνύει το χιούμορ με μπόλικη καφρίλα!

4. Βελάκι με ηρεμιστικό στο «Old School»

Το «Old School» μας έχει χαρίσει αρκετές ξεκαρδιστικές σκηνές με τον Γουίλ Φέρελ ως «Frank the Tank» να... τα σπάει. Στη συγκεκριμένη αυτοτραυματίζεται και χαλάει με τον πιο «Γουίλ Φέρελ» τρόπο ένα παιδικό πάρτι.

3. Ένας γυμνός Κινέζο στο πορτ μπαγκάζ του «Hangover»

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις μόνο μια σκηνή από μια ταινία που είναι γεμάτη παρανοϊκά σκηνικά. Αυτή με τον Κεν Τζέονγκ είναι μία από τις κορυφαίες!

2. Αστυνομικοί και Mc' Lovin στο «Superbad»

Όσοι έχουν δει το Superbad δεν γίνεται να μην έχουν συνδυάσει την ταινία με τον Mc' Lovin. Από την πρώτη σκηνή που συναντιούνται όλοι για πρώτη φορά, καταλαβαίνεις τι θα επακολουθήσει.

1. Αλυσοπρίονο στο «The Simpsons Movie»

Μια σκηνή για όσους λατρεύουν τα animation, φυσικά από τους αγαπημένους Simpsons! Αντί αυτής θα μπορούσαμε να βρούμε δεκάδες άλλες, που ο Homer κάνει τα δικά του. Καλή απόλαυση.