Δύο νέα σποτ και 3 ακόμη μέρη για να βγεις! (pics)

Gazzetta team
Δύο νέα σποτ και 3 ακόμη μέρη για να βγεις! (pics)
Αυτή την εβδομάδα το Gazzetta σε στέλνει σε μυστικές αποστολές.

Από new entries στην πόλη μέχρι τα πιο κλασικά στέκια για ποτό, το κέντρο της Αθήνας έχει την τιμητική του.

Έτοιμοι;

Δευτέρα

Ακόμη δεν ξεκίνησε η εβδομάδα και εσύ χεις αποστολή. Θα βρεις τη Red Door στο Κολωνάκι και αφού μπεις στο νέο bar restaurant του Κολωνακίου, θα βγάλεις τα παπούτσια σου και θα κληθείς να ψήσεις το κρέας που θα επιλέξεις: Kobe, Wagyu beef ή Black Angus; Εδώ σε θέλουμε.

Τρίτη

Να μια καλή μέρα για να τιμήσεις το κλασικό σου στέκι. Στο Lab θα πας είτε το απόγευμα μετά τη δουλειά για έναν καφέ με την παρέα σου ή το βραδάκι για δυνατά cocktails. Το αφήνουμε πάνω σου.

Τετάρτη

Πόσο καιρό έχεις να πατήσεις το πόδι σου στο Τρανζίστορ. Μερικά πράγματα αποτελούν κλασικές αξίες και αν μένεις στην Αθήνα το γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα. Κρασί ή ποτάκι στου Ψυρρή και η διάθεση ανεβαίνει ακόμη και στη μέση μιας δύσκολης εβδομάδας.

Πέμπτη

Ποτάρες στο Πραξιτέλους και ξαφνικά είσαι όσο εναλλακτικός χρειάζεται. Κέντρο, καλός κόσμος, καμία δηθενιά και εσύ που ξέρεις ότι δεν θες κάτι άλλο. Καλή διασκέδαση.

Παρασκευή

Το Owl Athens επιμένει ότι σερβίρει κάτι περισσότερο από καφέ, φαγητό ή ποτό και μια επίσκεψη αρκεί για να το επιβεβαιώσεις. Σε μια προσπάθεια να αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη, αυτό το νέο σποτ παίζει σε δύο επίπεδα: στο Main Floor μπορείς να απολαύσεις φαγητό, smoothies και cocktails, την ώρα που κάποιο event βρίσκεται σε εξέλιξη (Παρασκευές και Σάββατα οι resident DJs αναλαμβάνουν τα decks) και στο Basement: ο πολυχώρος χρησιμοποιείται για εκθέσεις, ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα μεταμορφώνεται στο πιο hot mini-club της πόλης.