Το Gazzetta σε στέλνει στην πρεμιέρα του «Resident Evil: To Τελευταίο Κεφάλαιο»

Gazzetta team
Το Gazzetta σε στέλνει στην πρεμιέρα του «Resident Evil: To Τελευταίο Κεφάλαιο»
Διεκδίκησε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις και δες πρώτος την έκτη και τελευταία ταινία της άκρως επιτυχημένης μεταφοράς του διάσημου video game στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία «Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο», είναι η έκτη και τελευταία ταινία της μεταφοράς του διάσημου video game στη μεγάλη οθόνη. Το φανατικό κοινό του franchise, το οποίο έχει χτιστεί σταθερά από τις αρχές του 21ου αιώνα, περιμένει με αγωνία την κατακλείδα σε αυτήν την ιστορία πολέμου μεταξύ ανθρώπων και ζόμπι.

Το Gazzetta δίνει 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 20:30 (με ώρα προσέλευσης 20:00) στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο τέλος του «Resident Evil: Η Τιμωρία». Η ανθρωπότητα πνέει πλέον τα λοίσθια, αφού η Alice (Milla Jovovich) προδόθηκε από τον Wesker (Shawn Roberts) στην Ουάσιγκτον και οι ορδές των ζόμπι αφάνισαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η ηρωίδα μας καλείται να επιστρέψει στο Raccoon City, όπου η σατανική Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για το τελικό χτύπημα. Σε μια παλικαρίσια μάχη με το χρόνο, η Alice θα ενώσει τις δυνάμεις της σε αυτή την τελευταία της αποστολή με παλιούς γνώριμους και θα προετοιμάσει το έδαφος για νέες συμμαχίες. Πρόκειται για το τελευταίο κεφάλαιο και την υπέρτατη περιπέτεια, ώστε να αποτραπούν τα σχέδια της Umbrella Corporation που θέλει να εξαλείψει το ανθρώπινο είδος από προσώπου γης.

Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρούμε τους «παλιούς»: Milla Jovovich (Resident Evil franchise, Το Πέμπτο Στοιχείο) στον ρόλο της υπερκινητικής και οργισμένης Alice, την Ali Larter (Pitch, Resident Evil: Τρισδιάστατη απόδραση), που υποδύεται την Claire Redfield, τον Shawn Roberts (Edge of Darkness, Resident Evil: Τρισδιάστατη απόδραση) στον ρόλο του Albert Wesker, και τον διάσημο πλέον Iain Glen (Game of Thrones, Resident Evil: Η Εξόντωση) στον ρόλο του Dr. Alexander Isaacs.

Στο καστ προστέθηκαν και κάποιοι νέοι στο franchise ηθοποιοί: η Ruby Rose (Orange is the New Black), ο Eoin Macken (The Night Shift), η Rola, γιαπωνέζα TV περσόνα και μοντέλο, ο νοτιοκορεάτης ηθοποιός Lee Joon-Gi (My Girl), ο Fraser James (Law & Order) και ο William Levy (The Veil).

Σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συμπαραγωγός είναι ο βετεράνος πια στο franchise, Paul W.S. Anderson, ο οποίος επιστρέφει και ενώνει τις δυνάμεις του με την υπόλοιπη ομάδα παραγωγής και βασικούς συνεργάτες του, Jeremy Bolt (The Three Musketeers, Resident Evil franchise), Robert Kulzer (The Three Musketeers, Resident Evil franchise) και Samuel Hadida (Resident Evil franchise).

26 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood. Διάρκεια: 106’

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι εξής:

ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΦΑΚΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΜΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΖΑΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΑΝΙΑ ΑΡΓΥΡΗ

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΚΩΤΑΣ

ΞΟΥΡΙΔΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΤΣΙΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ

ΤΣΙΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΧΑΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ