Εσύ είδες το πρώτο επεισόδιο του Taboo; (vid)

Gazzetta team
Εσύ είδες το πρώτο επεισόδιο του Taboo; (vid)
Ο Τομ Χάρντι σε νέες περιπέτειες.

Το 1814, o Τζέιμς Κεζάια Ντέλανεϊ, εξερευνητής που έχει φτάσει στα πέρατα της γης και θεωρούνταν νεκρός, επιστρέφει από την Αφρική στο σπίτι του στο Λονδίνο για να κληρονομήσει ό,τι έχει απομείνει από τη ναυτιλιακή αυτοκρατορία του πατέρα του και να χτίσει μία νέα ζωή. Με τους εχθρούς να παραμονεύουν σε κάθε σκοτεινή γωνιά όμως, ο Τζέιμς πρέπει να περιπλανηθεί σε περίπλοκα μονοπάτια για να αποφύγει τη δική του θανατική καταδίκη. Περικυκλωμένος από συνωμοσίες, δολοφονίες και προδοσίες, έρχεται αντιμέτωπος με ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστήριο και μία ιστορία αγάπης.

Το Taboo βασίζεται σε μία ιδέα του ίδιου του Τομ Χάρντι και του πατέρα του, συγγραφέα Τσιπς Χάρντι, ενώ το σενάριο υπογράφει μαζί τους ο Στίβεν Νάιτ (Peaky Blinders, Locke). Τα 4 πρώτα επεισόδια έχει σκηνοθετήσει ο Κρίστοφερ Νάιχολμ του The Killing. Μεταξύ των executive producers είναι και ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Παραγωγός της σειράς είναι ο Τιμ Μπρίκνελ (The Two Faces of January, Breaking and Entering).

Τον Τζέιμς Κεζάια Ντέλανεϊ υποδύεται ο Τομ Χάρντι (The Revenant, Mad Max: Fury Road, The Drop), ενώ το καστ των ηθοποιών περιλαμβάνει επίσης τους Λίο Μπιλ (Mr. Turner, Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων), Ούνα Τσάπλιν -εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν- (Game of Thrones), Τζόναθαν Πράις (Game of Thrones, Wolf Hall, Pirates of the Caribbean) και Μάικλ Κέλι (House of Cards, Everest).

Εσύ ακόμη να δεις το πρώτο επεισόδιο;