Ένα εστιατόριο με άρωμα Ιταλίας και 4 ακόμη μέρη για να βγεις!

Gazzetta team
Ένα εστιατόριο με άρωμα Ιταλίας και 4 ακόμη μέρη για να βγεις!
Επιστροφή στις αγαπημένες μας συνήθειες με καθημερινές εξόδους.

Επέστρεψες κι εσύ στις καθημερινές σου συνήθειες μετά τις γιορτές;

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μένεις μέσα ή να λιώσεις στη δουλειά.

Παρακάτω μερικές μόνο ιδέες που θα κάνουν αξέχαστη και αυτή την εβδομάδα.

Δευτέρα

Κούσμπασι ή αλλιώς χοιρινό με μπαχαρικά,ψημένο με καπνιστή μελιτζάνα, μοτσαρέλα και δεντρολίβανο. Η εβδομάδα ξεκινά δυνατά με την παραπάνω επιλογή ή με μοναδικά λαχματζούνια: το κλασικό με τον μοσχαρίσιο κιμά και τη μελιτζάνα στη λεπτή χειροποίητη ζύμη ή εκείνο με λαχανικά. Εννοείται στο Feyrouz στην Αιόλου.

Τρίτη

Μην τρομάξεις. Αλλά λίγη ποιότητα την έχεις ανάγκη τώρα που μπήκε το 2017. «Στάλκερ» (ρωσικά Сталкер, κυνηγός), λοιπόν, και προβολή στο Cinemarian στις 20.30 για τη δεύτερη εργάσιμη της εβδομάδας. Το έργο επιστημονικής φαντασίας του 1979, σε σκηνοθεσία του Αντρέι Ταρκόφσκι, βασισμένο στη νουβέλα «Roadside Picnic» των Μπόρις και Αρκάντι Στρουγκάρσκι περιγράφει την πορεία τριών ατόμων μέσα σε ένα φανταστικό τοπίο που ονομάζεται «ζώνη» αναζητώντας ένα σημείο που λένε ότι εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες του ανθρώπου. Είσοδος: €2,5.

Τετάρτη

Ωραίος κόσμος και ένα εναλλακτικό στέκι που σε θέλει ακριβώς όπως είσαι. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Ένα ποτό στο Μπρίκι στη Μαβίλη το χρειάζεσαι. Κάθε βδομάδα.

Πέμπτη

Για φρέσκα ζυμαρικά την έχεις πάει; Όχι. Πάρε λοιπόν την κοπέλα σου (ή τους κολλητούς σου) και φύγατε για Ιταλία. Το εστιατόριο στο Μετς έχει τον τρόπο του και σε κάνει να δείχνεις όσο ψαγμένος πρέπει, αλλά και να σε αποζημιώνει με τις φανταστικές γεύσεις του.

Παρασκευή

Δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις για να επισκεφτείς το Ποτάμι στη λεωφ. Συγγρού. Οι μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να εκτιμάς τη (φθηνή) μπίρα και την καλή παρέα.