Ένα πολλά υποσχόμενο wine bar και 4 ακόμη μέρη για βγεις! (pics)

Gazzetta team
Ένα πολλά υποσχόμενο wine bar και 4 ακόμη μέρη για βγεις! (pics)
Η εορταστική διάθεση συνεχίζεται και το Gazzetta σου δείχνει τον τρόπο για να περάσεις καλά.

Λένε πως ό,τι κάνεις τις πρώτες μέρες του χρόνου, τείνεις να το επαναλαμβάνεις και τις υπόλοιπες 360 μέρες.

Το χειρότερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να κλειστείς στο σπίτι.

Εμείς βρήκαμε κάποιες μόνο προτάσεις για να καλωσορίσεις το 2017 όπως του αξίζει.

Δευτέρα

Μην πέσεις στην παγίδα και μείνεις μέσα. Το Barrett είναι το ιδανικό μέρος για να αράξεις τη δεύτερη μέρα του χρόνου και να αναπολήσεις τα ξενύχτια που έκανες (και το φαγητό που κατανάλωσες). Με καφέ ή μπίρα στο χέρι, το στέκι στου Ψυρρή έχει τη λύση για την κατάπτωση μετά το σερί διασκέδασης.

Τρίτη

Σιγά σιγά φτάνει αυτή η ώρα που θες μια κάποια αποτοξίνωση. Δεκτό. Το vegeterian & vegan cafe Avocado στο Σύνταγμα σε περιμένει με φανταστικές προτάσεις χωρίς κρέας που θα σε φέρουν στα ίσα σου. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το δοκιμάσεις.

Τετάρτη

Love Actually. Ναι, ξανά και ξανά. Οκτώ εντελώς διαφορετικά ζευγάρια ζουν, ψάχνουν ή αποτυγχάνουν στην αγάπη, στη λονδρέζικη καθημερινότητα της περιόδου των Χριστουγέννων και εμείς τραβάμε λίγο παραπάνω τις γιορτές με μια βόλτα από το υπέροχο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 19.30. Είσοδος ελεύθερη.

Πέμπτη

Καλύτερο σάντουιτς δεν έχεις φάει. Για να το δοκιμάσεις πρέπει να πας στο Σαν Φρανσίσκο. Και το καλύτερο απ' όλα είναι ότι δεν χρειάζεσαι διαβατήριο. Απλώς πρέπει να φτάσεις στον Κεραμεικό και να ζητήσεις τα υλικά που προτιμάς.

Παρασκευή

Έφτασαν και τα Φώτα και να μια ευκαιρία να της πεις Θα σε κάνω Βασίλισσα. Την πηγαίνεις στον Βοτανικό, λοιπόν, και απολαμβάνεις φαγητό και κρασί σε ένα υπέροχο wine bar με ιδιαίτερο όνομα που κάνει τη βραδία ακόμη καλύτερη (το ίδιο και το τριήμερό σου).