5 πάρτι για το Ρεβεγιόν!

Gazzetta team
5 πάρτι για το Ρεβεγιόν!
Αν δεν κανόνισες ακόμη κάτι, το Gazzetta έχει μερικές προτάσεις για να αλλάξεις τον χρόνο με κέφι.

Πάρτι, πάρτι, πάρτι! Όπου και να πας στην Αθήνα, ακόμη και αν ταλαιπωρηθείς, η ενέργεια και το κέφι θα σε αποζημιώσει.

Ακολουθούν 5 μόνο επιλογές.

Καλή χρονιά σε όλους!

1. NYE Extravaganza Party

Το six d.o.g.s τηρώντας τις παραδόσεις καλεί και φέτος, για έβδομη συνεχή χρονιά, όλους τους φίλους του σε ένα μεγάλο Πρωτοχρονιάτικο party (01.00) με την καλύτερη house και techno μουσική της πόλης, από κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες Djs. Lex, Pan, BODJ, Anestie Gomez, ClubKid, Kreon, Tolis Q και Mr.Statik μοιράζουν απλόχερα feel good dance vibes από τα decks και εσύ παίρνεις μαζί και γυαλί ηλίου – καλού κακού.

Είσοδος: €10

2. GIANT NYE 2017 PARTY

- Βίρνα, θέλεις να πεις ότι έχεις εραστή;
- Ναι, Γιάγκο, αυτό θέλω να σου πω, ότι έχω εραστή.
- Δηλαδή εννοείς ότι έχεις εραστή;
- Γιάγκο, δε μπορώ να στο κρύβω άλλο, έχω εραστή.
- Πώς είναι δυνατόν, Βίρνα, να έχεις εραστή;

Πάθη, ίντριγκα και γκλάμουρ, κρυφοί και φανεροί έρωτες, σκανδαλώδη μυστικά. To Ρομάντσο φέτος, κόντρα στη λιτότητα της εποχής, εμπνέεται από το φανταστικό κόσμο της Λάμψης, και μας προσκαλεί σε ένα πάρτι (23.59) όλο λάμψη, όπου το αλκοόλ δεν είναι θέμα, τα χαστούκια και οι εξουσιαστικές σχέσεις επιτρέπονται και ο έρωτας κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Το dress code θα είναι αριστοκρατικό, όπως άλλωστε αρμόζει σε μια Βίρνα Δράκου την Πρωτοχρονιά και το ποτό θα ρέει άφθονο.

Είσοδος: €25 με open bar.

3. New You 2017

Πάρτι Πρωτοχρονιάς (22.00) με γκλαμουριά από Las Vegas για να υποδεχτείς το 2017 με έξαλλες χορευτικές φιγούρες, καλή παρέα γύρω γύρω και φοβερή μουσική απο την D’Arcy Foxx που έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στα ερωτικά, στα καμμένα-με την καλή έννοια πάντα- και στα αναστενάρικα τραγούδια!

Το Blue Bird, μας καλεί σε μια βραδιά εμπνευσμένη από το πρόσφατο roadtrip της ιδιοκτήτριάς του στην Αμερική, με ελεύθερη είσοδο (πολύ σημαντικό κι αυτό!) όπου θα πληρώσεις μόνο τα ποτά που θα καταναλώσεις!

Είσοδος: Ελεύθερη!

4. City Link NYE Party

H στοά Σπυρομήλιου θα φιλοξενήσει φέτος ένα μεγάλο πάρτι - συμπαραγωγή του Zonars με το Pixi! Μετά τα μεσάνυχτα θα ανέβουν στα decks οι party starters Nick Varon, Rovis BroΔers & TRIXX. Κράτηση απαραίτητα πριν (6948711548).

Είσοδος: €25 με ποτό.

5. ΝΥΕ PARTY

Το 48 Urban Garden, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, με ένα πάρτι γεμάτο χορευτικά tunes, μπεργκεράκια και open bar! Η κράτηση είναι απαραίτητη (τηλ. επικοινωνίας 2130281866 & 6974795594).

Είσοδος: €50 ευρώ.