10 δεύτεροι ρόλοι που έγιναν... πρωταγωνιστικοί (vids)

Gazzetta team
10 δεύτεροι ρόλοι που έγιναν... πρωταγωνιστικοί (vids)
Μπορεί να μην ήταν οι πρωταγωνιστές, αλλά κέρδισαν με το σπαθί τους τη συμπάθεια του κοινού και τελικά έκλεψαν την παράσταση στις αγαπημένες μας κωμικές σειρές!

Από τη Στέλλα Παπαδοπούλου

Οι ατάκες τους τόσες δυνατές που τις περισσότερες φορές επισκίαζαν ακόμη και τα πρώτα ονόματα.

Ο συναγωνισμός τεράστιος κι εμείς προσπαθήσαμε να ξεχωρίσουμε μόνο τους 10 δεύτερους ρόλους από κωμικές σειρές που μας έκαναν να κλαίμε μέχρι δακρύων!

Απόλαυση...

10. Αριστείδης (Αθηνόδωρος Προύσαλης): «Εγκλήματα»

Ο... κατάκοιτος πατέρας του Αχιλλέα και της Κορίνας που είναι πανταχού παρών! Κορυφαίος ο παππούς...

9. Ματίνα Μανταρινάκη (Καλλιρρόη Μυριαγκού): «Κωνσταντίνου και Ελένης»​

Η Ματίνα Μανταρινάκη ή αλλιώς η γειτόνισσα που δεν θα θέλαμε να έχουμε ποτέ. Τόσες φορές έχουμε δει σε επανάληψη αυτή τη σειρά και το ταπεινό χαμομηλάκι... ακόμα να βρει άντρα.

8. Θεοπούλα (Έφη Παπαθεωδώρου): «Στο παρά πέντε»​

Η πιο αγαπητή γιαγιά και πιο τρελή φυσικά που πέρασε από την ελληνική τηλεόραση!

7. Μαρούσκα (Καλλιόπη Ταχτσόγλου): «Δύο Ξένοι»​

Τι θα ήταν η σειρά «Δυο Ξένοι» χωρίς τη Μαρούσκα; Χωρίς «Γενιέ πενιμάγιου» και «ντα γκασπαζά»; Η... Ρωσίδα που έδινε ρέστα με τους επικούς καβγάδες της με τη Ντένη Μαρκορά μας λύγισε από τα γέλια άπειρες φορές!

6. Μάκης (Τάσος Γιαννόπουλος): «​Ευτυχισμένοι μαζί»

Ο Μάκης... μάρσαρε στο «Ευτυχισμένοι Μαζί». Ο φίλος του Διονύση ή αλλιώς... «πιο χαζός πεθαίνεις» μοίραζε πόνο με τις ατάκες του. Άξεστος, αφηρημένος και... γατούλης. Άντε, πιάσε και μία μπυρίτσα τώρα.

5. Χοσέ (Γιώργος Καπουτζίδης): «Σαββατογεννημένες»​

Ο ουρουγουανός υπάλληλος της Σούλας στο κατάστημα με τα τουριστικά είδη. Ο τύπος που τα παιδάκια ήθελαν το κακό του, που έπινε τον φραπέ του με χυμό πορτοκάλι και μιλούσε ακατάπαυστα στις Σαββατογεννημένες.

4. Λάζαρος (Άρης Σερβετάλης): «​Είσαι το ταίρι μου»

Ήταν ο πιο άκυρος τύπος στο «Είσαι το ταίρι μου». Στην κοσμάρα του! Αλλά γι' αυτό τον αγαπήσαμε! Ο Λάζαρος με το... χαζό γέλιο του και κατοικίδιο ιγκουάνα.

3. Δεβόρα (Νίκη Σερέτη): «Εκείνες κι εγώ»​

Πολλές γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του πανμέγιστου Ζάχου Δόγκανου, αλλά η Δεβόρα ήταν η κυρία του σπιτιού! Δεν σταματούσε να φτιάχνει σπαγκανόπιτες και να κάνει χαριτωμένα λαθάκια στην προσπάθειά της να μιλήσει ελληνικά!

2. Χλαπάτσας (Δημήτρης Φραγκιόγλoυ): «Της Ελλάδος τα παιδιά»​

«Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε» η ατάκα που έγραψε ιστορία! Ο αγαπημένος ρουφιάνος... χλαπάτσας και τι δεν είχε ακούσει στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»; Βρωμερό σκουλήκι, σιχαμερό ερπετό, γλοιώδες υβρίδιο... ! Θα είναι για πάντα ο ρουφιάνος της καρδιάς μας.

1. Ντένη Μαρκορά (Ντίνα Κώνστα): «Δύο Ξένοι»​

Θα μπορούσαμε να γράφουμε για ώρες... Δεν θα τη βαρεθούμε ποτέ. Ατάκες φωτιά, ασταμάτητοι διάλογοι με τη Νινέτα που δεν είδαμε ποτέ! Τσακωμοί με... Φλωράνς και Μαρούσκα και... διαρκής απέχθεια για τη Μίνα! Χριστέ μου τι ντεκαντάνς...