Δεύτεροι οι AD FINEM στο BOSTON MAJOR

Gazzetta team
Δεύτεροι οι AD FINEM στο BOSTON MAJOR
Μετά από μία εκπληκτική πορεία, οι AD FINEM κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Boston Major, χάνοντας δυστυχώς από τους OG.

Τα λιοντάρια, όπως είναι ευρέως γνωστοί, εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Dota 2 παγκοσμίως.

Οι AD FINEM φάνηκαν λίγο σφιγμένοι στη φάση του group stage, χωρίς να αποδίδουν τα μέγιστα, παίρνοντας την τρίτη θέση. Από εκεί και μετά όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Παίζοντας χωρίς άγχος και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, κατάφεραν να κερδίσουν αρκετά δυνατούς αντιπάλους στο δρόμο τους προς τον τελικό.

Newbee, LGD.FY και Digital Chaos δεν ήταν αρκετοί για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία των λιονταριών. Με κορυφαίο παίχτη για τους AD FINEM να είναι ο Madara, που έλαβε πολλά σχόλια αγάπης στα social media, η ομάδα φάνταζε έτοιμη να σηκώσει το τρόπαιο.

Δυστυχώς όμως, αυτό το παραμύθι δεν έχει αίσιο τέλος για τα λιοντάρια, καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους OG στον τελικό της διοργάνωσης, οι οποίοι κέρδισαν με 3-1. Για τους OG, αυτός ήταν ο τρίτος τίτλος της ομάδας σε Dota 2 Major Championship, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το όνομα του οργανισμού.

Οι AD FINEM μπορεί να μην σήκωσαν το τρόπαιο, αλλά είναι αδιαμφισβήτητα πρωταθλητές για τους περισσότερους από εμάς. Αρχικά, κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό στην πρώτη τους κιόλας συμμετοχή σε Dota 2 Major Championship και κέρδισαν την αγάπη, αλλά και το σεβασμό, από fans του παιχνιδιού σε όλο τον κόσμο.

Με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ο οργανισμός θα βάλει στα ταμεία τους 500.000 δολάρια (invasion: ΠΟΣΑ;! Μάνα, παρατάω τη σχολή, πάω να γίνω pro player), ένα ποσό αρκετά μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα. Η ομάδα έχει ήδη θέσει τον επόμενο στόχο της, που θα είναι το επόμενο major στο Κίεβο τον Απρίλιο του 2017.

Πηγή gamehorizon.gr