Τα Χριστούγεννα στη Nova είναι Θαύμα!

Gazzetta team
Τα Χριστούγεννα στη Nova είναι Θαύμα!
Η Nova υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με το πιο θαυμάσιο, το πιο απολαυστικό, το πιο οικογενειακό και το πιο μαγικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της!

Υπέροχες κινηματογραφικές πρεμιέρες, μοναδικά εορταστικά αφιερώματα, συνεντεύξεις από τους πιο δημοφιλείς χολιγουντιανούς σταρ, πλούσια παιδικά προγράμματα, αγαπημένες παιδικές θεατρικές παραστάσεις και λαμπερές εορταστικές εκπομπές θα μεταφέρουν τη μαγεία των γιορτών στη Nova, χαρίζοντας στους συνδρομητές της μία μοναδική εμπειρία!

Από τις 17 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου έρχεται το NovachristmasHD το οποίο είναι αφιερωμένο στους δύο superheroes Batman και Superman με τις καλύτερες ταινίες τους να προβάλλονται κάθε βράδυ στις 21:30, ενώ απολαυστικός θα είναι και ο μαραθώνιος ταινιών των δύο σούπερ ηρώων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τις 21.30, και ολόκληρη την ημέρα της Πρωτοχρονιάς! Παράλληλα, στο NovachristmasHD θα προβάλλονται καθημερινά, από τις 19:30, ταινίες για όλη την οικογένεια και Χριστουγεννιάτικες ταινίες, ενώ καθημερινά, στις 23:30, θα προβάλλονται δυνατά blockbuster που έχουν ξεχωρίσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων θα βρίσκεται και το Novacinema1HD με αγαπημένες ταινίες, όπως το «Northpole: Open for Christmas», το «Μια φορά τον χρόνο» και το «The Bridge», από τις 24 έως τις 31 Δεκεμβρίου, με αποκορύφωμα τη μεγάλη πρεμιέρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, «Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», η οποία φέρνει για πρώτη φορά μαζί στη μεγάλη οθόνη τους δύο superheroes! Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 23:35, οι συνδρομητές των Novacinema θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία μοναδική ανασκόπηση των πιο επιτυχημένων ταινιών που ξεχώρισαν το 2016 και να πάρουν μία πρώτη γεύση από τις ταινίες της νέας χρονιάς. Συνεντεύξεις αγαπημένων ηθοποιών, στιγμιότυπα από τα βραβεία του 2016 και σκηνές από ταινίες που έσπασαν τα ταμεία θα προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στην ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα των Novacinema.

Το Novalifε, το κανάλι της ζωής μας, φιλοξενεί την παιδική ζώνη των Novacinema, τις καθημερινές από τις 07:30 έως τις 08:30, ενώ για την περίοδο των γιορτών, από τις 17/12 έως τις 08/01, θα επεκτείνει, με ακόμα μία ώρα, το παιδικό του πρόγραμμα και συγκεκριμένα μέχρι τις 09:30. Εκτός από τις αγαπημένες παιδικές σειρές οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις παρακάτω μοναδικές παιδικές θεατρικές παραστάσεις: Ανήμερα των Χριστουγέννων, «Χάνσελ και Γκρέτελ: Το Μυστικό του Σοκολατόδεντρου», την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, «Το Σπάταλο Τερατάκι», και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, «Η Μάγια στην Ονειροχώρα». Και οι τρεις παιδικές παραστάσεις θα προβληθούν στις 10:00 το πρωί. Τέλος, η ψυχαγωγική εκπομπή «Lifetime», με τους αγαπημένους παρουσιαστές Κατερίνα Γερονικολού και Δημήτρη Κουρούμπαλη, βάζει και αυτή τα γιορτινά της μεταφέροντας με το δικό της τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων!