Ένα δυνατό cocktail και 4 ακόμη πράγματα για να δοκιμάσεις αυτή την εβδομάδα!

Gazzetta team
Ένα δυνατό cocktail και 4 ακόμη πράγματα για να δοκιμάσεις αυτή την εβδομάδα!
Το Gazzetta καταθέτει τις προτάσεις του για αξέχαστες βόλτες στην πόλη. Εσύ θα καταφέρεις να αντισταθείς;

Η ζωή δεν είναι μόνο μπάλα και πίτσα. Κάποιες μέρες βέβαια αυτό το δίπτυχο αρκεί για να σε κάνει ευτυχισμένο. Κάποιες άλλες όμως θες να δεις και κάτι διαφορετικό.

Το Gazzetta σε στηρίζει και σου έχει μια πρόταση για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Μη μείνεις μέσα.

Δευτέρα

Ποιος δεν ξέρει το Theory στο Χαλάνδρι; Ένα σιγουράκι είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις την εβδομάδα. Για την αλλαγή μπορείς να δοκιμάσεις το νέο Silver Lining Cocktail ώστε να είσαι σε θέση να βρεις τη θετική πλευρά του κάθε πράγματος (#silverlining).

Τρίτη

Ένας καλός καφές σου φτιάχνει τη μέρα. Κι εμείς ξέρουμε πού μπορείς να βρεις τον καλύτερο. Στη στοά Μπολάνη στο Σύνταγμα, το Kaya κρύβει το πιο εκλεκτό χαρμάνι για τη δυνατή γεύση που θες.

Τετάρτη

Το hot dog του Überness είναι ένα πάρα πολύ καλός λόγος για να επισκεφτείς τη Λαχαναγορά του Ρέντη. Ο Βασίλης Καλλίδης σου δείχνει τι σημαίνει αυθεντικό street food κι εσύ κάνεις στέκι ένα μέρος με πλαστικές καρέκλες. Γιατί όχι;

Πέμπτη

Banoffee, cheesecake κάστανο ή carrot cake; Πριν αρχίσεις να σχολιάζεις τα του ΣΕΦ, καλό θα είναι να περάσεις μια βόλτα από τον Χολαργό. Στο pastry lab που ακούει στο ιδιαίτερο όνομα Choc O’ Rock, θα κληθείς να επιλέξεις ανάμεσα σε συγκλονιστικά ολόφρεσκα γλυκά και η απόφαση δεν θα είναι εύκολη.

Παρασκευή

Όταν ένα bar στη Νέα Φιλαδέλφεια αντιμετωπίζει στα ίσα τα περισσότερα από τα στέκια του Κέντρου, τότε κάτι κάνει πολύ καλά. Το Old Dog ή αλλιώς ο «παλιό-φίλος» της γειτονιάς έχει κερδίσει πιστούς θαυμαστές με τα περίεργα cocktails του και σίγουρα μας κλείνει το μάτι για το κλείσιμο μιας απαιτητικής εβδομάδας.