Με το Gazzetta στο «Underworld: Η αιματοχυσία»

Gazzetta team
Με το Gazzetta στο «Underworld: Η αιματοχυσία»
Διεκδικήστε 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας!

Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς blockbuster ταινιών UNDERWORLD, με τίτλο Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ, ακολουθεί τη Selene (Kate Beckinsale), έμπορο θανάτου των Βρικολάκων, που προσπαθεί να αποκρούσει τις επιθέσεις που δέχεται τόσο από την φυλή των Λυκανθρώπων, όσο και από την φατρία των Βρικολάκων που την πρόδωσε. Έχοντας στο πλευρό της μονάχα τον David (Theo James) και τον πατέρα του, Thomas (Charles Dance), θα κληθεί να δώσει ένα τέλος στην αιώνια μάχη μεταξύ Λυκανθρώπων και Βρικολάκων, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να κάνει την υπέρτατη θυσία.

Τη μοναδική ευκαιρία να βρεθούν στην πρεμιέρα του «Underworld: Η αιματοχυσία» θα έχουν οι αναγνώστες του Gazzetta, οι οποίοι θα διεκδικήσουν 15 διπλές προσκλήσεις.

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας της σειράς Underworld θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 20:00, στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 12:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.