Nioh: Λεπτομέρειες και επιδόσεις για PS4, PS4 Pro

Gazzetta team
Nioh: Λεπτομέρειες και επιδόσεις για PS4, PS4 Pro
Στις 9 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το Nioh και μιας και έχουμε ακόμα καιρό, η Sony μας ενημερώνει για τα modes στα οποία θα “τρέχει” ο τίτλος σε PS4 και PS4 Pro.

Συγκεκριμένα, όσοι παίξετε τον τίτλο στα τρέχοντα μηχανήματα, θα έχετε διαθέσιμα τα Movie Mode, Action Mode και Movie Mode – Variable By Frame.

Το πρώτο εστιάζει στην ανάλυση και “ζημιώνει” το framerate, μιας και θα τρέχει στα 30fps (locked). Το Action Mode κάνει ακριβώς το ανάποδο ανεβαίνοντας στα 60fps (επίσης locked), αλλά με λίγο πιο ταπεινή ανάλυση.

Τέλος, το Movie Mode – Variable By Frame εστιάζει και πάλι στην καλύτερη δυνατή απεικόνιση αλλά με ελεύθερο framerate, το οποίο δεν θα πέφτει κάτω από τα 30fps. Όσον αφορά το PS4 Pro εδώ τα modes είναι τέσσερα: Movie Mode, Action Mode για 1080p monitors και ομώνυμα modes για 4K monitors. Σε 1080p το Movie Mode φέρνει 30fps και υψηλό anti-aliasing, ενώ το Action Mode 60fps.

Σε 4K το Movie Mode λειτουργεί όπως προαναφέρουμε, αλλά σε ανάλυση 3840×2160, ενώ το Action Mode προσφέρει σταθερή ανάλυση σε 60fps αλλά σε 1920×1080.

Πηγή: enternity.gr