Ανατροπή ζωής για Μπράμο και Γκραν Κανάρια

Γιάννης Ράμμας
Ανατροπή ζωής για Μπράμο και Γκραν Κανάρια

bet365

Η Γκραν Κανάρια του Μάικ Μπράμου δυσκολεύεται να πιάσει ικανοποιητική απόδοση, αλλά απέναντι στην ουραγό Βαγιαδολίδ έκανε το come back, που μπορεί να την κρατήσει στην κατηγορία (64-59).

Η ομάδα των Κανάριων Νήσων έπαιξε με τη φωτιά (50-54 στο 30'), αλλά δεν κάηκε, χάρη σε 9-0 σερί, που την έστειλε να προηγηθεί με 59-54 στα μισά της τέταρτης περιόδου. Η Βαγιαδολίδ είναι η χειρότερη ομάδα της ACB και δεν απείλησε ξανά, επιτρέποντάς τη να πάρει τη νίκη και να ανέβει στο 12-19 έναντι 7-24 της ίδιας και 10-21 της προτελευταίας Εστουντιάντες κι ενώ υπολείπονται 3 αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου.

Η Γκραν Κανάρια υστερεί στην πιθανή ισοβαθμία με την Εστουντιάντες (+8 στο Λας Πάλμας έναντι -9 στη Μαδρίτη) κι ευελπιστεί στις τελευταίες αγωνιστικές να μη πάθει το απόλυτο κάζο.

Ο ομογενής γκαρντ δε βρέθηκε σε καλή βραδιά κι ολοκλήρωσε με 5 πόντους (1/1δίπ., 1/4τρίπ.) και 4 ριμπάουντ σε 29'24'' συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα