«Δεν θα άλλαζα τα χρόνια στον Παναθηναϊκό...»

«Δεν θα άλλαζα τα χρόνια στον Παναθηναϊκό...»

Gazzetta team
«Δεν θα άλλαζα τα χρόνια στον Παναθηναϊκό...»

bet365

Για την μέχρι τώρα πορεία του στην Λοκομοτίβ Κούμπαν αλλά και τον χρόνο προσαρμογής που χρειάστηκε στη Ρωσία μίλησε ο Νικ Καλάθης, που παράλληλα αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Ο γκαρντ της Λοκομοτίβ Κούμπαν παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup και σε ερώτηση αν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής απάντησε: «Όχι, καθόλου. Είμαι συνηθισμένος σε αυτό. Έχω παίξει από άποψης χρόνου αρκετά και στο παρελθόν. Ήξερα ότι εδώ όμως θα είχα μεγαλύτερο ρόλο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη κι έπαιζα πίσω από τον Διαμαντίδη. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα, αν και δεν θα άλλαζα τίποτα από τα χρόνια που είχα με τον Παναθηναϊκό. Είναι μία νέα αρχή αυτή για μένα. Μέχρι στιγμής είχα μία σεζόν και ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα»

Όσον αφορά το αν έχει επαφές με τους παίκτες από τον Παναθηναϊκό του 2011 που κατέκτησε την Ευρωλίγκα στη Βαρκελώνη και παίζουν πλέον σε άλλες ομάδες της Ευρώπης, ο διεθνής γκαρντ είπε πως: «Είμαστε σε επαφή. Είναι σαν να πήρε ο καθένας διαφορετικό δρόμο. Ο Τέπιτς είναι στην Καχασόλ, οι Καϊμακόγλου και Βουγιούκας στην Ούνικς, ο Μάριτς είναι μαζί μου στην Λοκομοτίβ, ενώ οι Μπατίστ και Σάτο παίζουν στη Φενέρμπαχτσε και παίζουν ακόμα στην Ευρωλίγκα.
Είναι λίγο... τρελό. Θα παίξω κόντρα στον Τέπιτς σύντομα, ενώ είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε την Ούνικς. Η Ούνικς είναι σκληρή, πολύ καλή ομάδα. Είναι αστείο πως διαλυθήκαμε έτσι και πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά είμαστε σε επαφή γιατί ήμασταν μία πολύ δεμένη ομάδα»


Σχετικά με την πόλη και την εμπειρία του από τη Λοκομοτίβ ο Νικ Καλάθης τόνισε ότι: «Το Κράσνονταρ δεν είναι Αθήνα, αλλά υπάρχουν πράγματα για να κάνεις. Είναι διαφορετική πόλη. Έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες που είναι υπέροχο και πάντα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το κλειστό είναι όμορφο και χωράει περίπου 7.000 κόσμο. Οι φίλαθλοι είναι πιο ήρεμοι από την Αθήνα. Είναι μία διαφορετική ατμόσφαιρα από εκείνη στον Παναθηναϊκό, με την καλή έννοια. Έχουμε καλούς φίλους, καλή οργάνωση κι εκπληκτικό μέρος. Ο πρόεδρος θέλει να κερδίζουμε και αυτό είναι πάντα ενδιαφέρον. Κάνει ότι μπορεί για να συμβεί αυτό. Είναι ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς από μία ομάδα»

 

Τελευταία Νέα