Να ξανακάνει μεγάλη τη Λιμόζ ο Γιαννάκης

Γιάννης Ράμμας
Να ξανακάνει μεγάλη τη Λιμόζ ο Γιαννάκης

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα παρουσιαστεί στις 25/6 απ' τη διοίκηση της Λιμόζ και στις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής της γαλλικής ομάδος μίλησε για το όνειρό του να την ξανακάνει μεγάλη.

«Συζήτησα με τον πρόεδρο (σ.σ. Φρεντερίκ Φορτέ), που έχει μεγάλα όνειρα για την ομάδα. Θέλει να αρχίσει την προσπαθεία με εμένα, γιατί θεωρεί πως μπορώ να βοηθήσω. Γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες στη Γαλλία. Είναι σπουδαίο για εμένα να έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι καινούριο. Η ομάδα δεν είναι καινούρια. Είναι μία Ιστορική ομάδα, με σπουδαίο παρελθόν, το πιο ένδοξο στη Γαλλία. Θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή. Και μου αρέσει να χτίζω κάτι. Αν δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε κάτι εξαιρετικό για το γαλλικό μπάσκετ» είπε αρχικά στο γαλλικό RMC Sport ο Έλληνας προπονητής, που επέστρεψε στους πάγκους έπειτα 2ετή απουσία, ενώ συνέχισε αναφορικά με το ρόλο που έπαιξαν στην απόφασή του οι αναμνήσεις απ' την εποχή που με τη φανέλα του Άρη έπαιζε αντίπαλος της Λιμόζ:

«Η πόλη αγαπά το μπάσκετ. Ο κόσμος στέκεται δίπλα στην ομάδα. Μου φέρνει στο μυαλό πολλές αναμνήσεις. Αν αναγεννήσουμε την ομάδα, μπορούμε να επαναφέρουμε το γαλλικό μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. Θα κάνουμε ό,τι περνά απ' το χέρι μας, ώστε να δείξουμε πως οι Γάλλοι παίκτες μπορούν να αντεπεξέλθουν σ' αυτό το επίπεδο».

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 100%

 

Τελευταία Νέα