Φράγκος: «Μετά την Ελλάδα, ζω το όνειρό μου»

Φράγκος: «Μετά την Ελλάδα, ζω το όνειρό μου»

Gazzetta team
Φράγκος: «Μετά την Ελλάδα, ζω το όνειρό μου»

bet365

Τεράστιες οι διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας όπως τονίζει ο Φράγκος, που συμβουλεύει τους Έλληνες συναθλητές του «να μην αρπάξουν τα ψέμματα των Ελλήνων παραγόντων», και εύχεται το όνειρο να συνεχιστεί για πολλά χρόνια.

Ξεσπάθωσε ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η κατάσταση στην Ιταλία σε σχέση με την Ελλάδα είναι... η μέρα με τη νύχτα, και προέτρεψε τους Έλληνες παίκτες να μην ακούνε τα ψέμματα των Ελλήνων παραγόντων και να ακολουθήσουν το όνειρό τους. Ο ίδιος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra τόνισε ότι μετά τα άσχημα χρόνια στην Ελλάδα, ζει το όνειρό του και ζήτησε συγνώμη από τους δικούς που δεν σκέπτεται να επιστρέψει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Φράγκου:

Για το ιταλικό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικό εδώ. Υπάρχει διαφορετική νοοτροπία όσον αφορά το άθλημα του βόλεϊ. Το σκέφτονται όλοι σαν ψυχαγωγία. Το αγαπάει ο κόσμος και γεμίζει το γήπεδο ό,τι παιχνίδι και να είναι αυτό. Δεν είναι όπως την Ελλάδα που ο κόσμος διαλέγει παιχνίδια για να δει την ομάδα του. Είναι μια πραγματική διασκέδαση. Ήμαστε όμως και εμείς κοντά στην ομάδα. Πηγαίνουμε σε εκδηλώσεις, σε σχολεία, ο κόσμος μας σταματάει στο δρόμο να μας μιλήσει. Μας αναγνωρίζει και ακόμα και αν δεν ξέρει, ρωτάει για να μάθει. Οι παράγοντες της ομάδας είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε».

Για την ομάδα του τη Λατίνα: «Έχουμε στην ομάδα το δυνατότερο χαρτί που είναι ο προπονητής μας (Σιλβάνο Πράντι). Είναι 36 χρόνια στο χώρο και μάλιστα πρώτος προπονητής. Έχει μεγάλες εμπειρίες. Έχει φτιάξει μια ομάδα που αποτελείται από μείγμα νέων και έμπειρων παικτών. Αυτό είναι πολύ καλό και για εμένα. Μου δίνεται η ευκαιρία να ανταγωνίζομαι τους νέους και να μαθαίνω από τους παλιούς. Όλα αυτά, βοήθησαν στο να εγκλιματιστώ γρήγορα».

Για το πώς βλέπουν στην Ιταλία τους Έλληνες παίκτες: «Δεν έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση από τους υπόλοιπους. Οποιος νέος παίκτης υπάρχει, τον βλέπουν. Τον παρακολουθούν. Έτσι και με εμένα. Έχουν την υπομονή να σε δουν, να σε αξιολογήσουν και να σου δώσουν τις ευκαιρίες. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Νοιώθω πολύ καλά εδώ, όπως το ίδιο νοιώθουν και οι Τζούριτς και Ρουμελιώτης. Είναι βεβαίως καλό και για την Εθνική αυτό».

Για τους προσωπικούς του στόχους δήλωσε: «Περνάω καλά. Μετά από άσχημα χρόνια στην Ελλάδα, ζω το όνειρό μου. Μακάρι να μη τελειώσει ποτέ. Θέλω να βλέπω συνέχεια παίκτες απ' όλο τον κόσμο. Εύχομαι να διατηρηθεί το όνειρο για πολλά χρόνια. Να με συγχωρέσουν οι γονείς μου, αλλά δε μου λείπουν. Το λέω καλοπροαίρετα επειδή περνάω καλά».

Για τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα το βόλεϊ: «Όταν ήρθα εδώ κατάλαβα πως αυτό που μετράει περισσότερο είναι ότι, αν αγαπάς κάτι το κάνεις. Θέλω να δώσω μια συμβουλή στα νεότερα παιδιά. Να μη αρπάξουν τα ψέματα των Ελλήνων παραγόντων -αυτών των ανθρώπων που βαφτίζονται παράγοντες- και να κοιτάξουν το όνειρό τους. Για το 2011 θέλω να θυμάμαι μόνο τα καλά, ενώ για το 2012 να έρθουν περισσότερα καλά από τον προηγούμενο χρόνο».

 

Τελευταία Νέα