Πέμπτη, 02 Σεπ 2010

Η «Χρυσή Μπάλα» στην Λουτσιάνα

Από Γιώργος Βροντάκης | Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2009 15:50
Η «Χρυσή Μπάλα» στην Λουτσιάνα

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την «Χρυσή Μπάλα» αλλά και μια συμπατριώτισσα του πήρε έναν εξίσου σημαντικό τίτλο. Η Λουτσιάνα Σαλαζάρ αναδείχτηκε «Golden Rose Ball» από ισπανική εφημερίδα.

Η Αργεντίνα πρώην ερωμένη του Χιλιανού επιθετικού Μαρσέλο Σάλας ήταν η νικήτρια του δεύτερου διαγωνισμού «Golden Rose Ball» της εφημερίδας Sport. Στην ψηφοφορία πήραν μέρος 290.000 αναγνώστες (40.000 περισσότεροι από πέρσι) και η Λουτσιάνα διαδέχτηκε την Τζέσικα Σίρια που ήταν η περσινή νικήτρια. Πίσω από την Σαλαζάρ βρέθηκε η Άμπελ Κλάνσι, σύντροφος του Πίτερ Κράουτς ενώ τρίτη ήταν η Νερέιδα Γκαγιάρδο.

Δείτε την Σαλαζάρ να συμμετάσχει σε σήριαλ και μέσω του video σε διαφήμιση:

http://www.youtube.com/watch?v=DmQkJDAeiO4&feature=player_embedded

 

Σχετικά video

(3) Σχόλια

Κώστας Αθανασιάδης
14 Δεκ 12:57 Από Κώστας Αθανασιάδης Σύνδεσμος σχολίου

αίσχος θα σας τιμωρήσει όλους ο Θεός..
Ασε που έχει βάλει 5 σωληνάρια αδιάβροχη σιλικόνη στα στήθια..

φιογκο ο κρυφοσ αμυντικοσ
10 Δεκ 16:15 Από φιογκο ο κρυφοσ αμυντικοσ Σύνδεσμος σχολίου

αιντε και καλο χειρογλυκανο

Vasilis Flo
09 Δεκ 16:24 Από Vasilis Flo Σύνδεσμος σχολίου

Viva Argentina!!!!

Ole!

Γίνε μέλος στο Gazzetta Community για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Προσθήκη σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

 

Breaking news

 
 

TV Επιλογές

Πέμπτη, 02 Σεπ 2010
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
VistaBet.com - 100% bonus εγγραφής
τώρα το Gazzetta στο iPhone
Copyright © 2008-2010 Gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του gazzetta.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.