«Αν τελείωνα νωρίτερα, θα γύριζα στον Παναθηναϊκό!» (gTV)

«Αν τελείωνα νωρίτερα, θα γύριζα στον Παναθηναϊκό!» (gTV)

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης μιλάει στο gazzetta.gr για την διδακτική εμπειρία της Κίνας και την κουλτούρα της ζωής στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, αποκαλύπτει τι τον κρατάει στην Εθνική ομάδα και ποια ομάδα υποστηρίζει στο Final 4.

To «νι χάο» (στα ελληνικά σημαίνει «γεια») είναι η μοναδική λέξη που έμαθε να λέει στην Κίνα, καθώς όπως ο ίδιος δηλώνει στην κάμερα του gTV, τα κινέζικα είναι η πιο δύσκολη γλώσσα του κόσμου!

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουρούση, που μετά την παρθενική του χρονιά στο κινεζικό πρωτάθλημα και την συμμετοχή του στους τελικούς των playoffs (με τους Ζεγιάνγκ Λάϊονς), επέστρεψε στην Ελλάδα, για να αρχίσει, για πρώτη φορά στην καριέρα του, διακοπές Μάϊο μήνα!

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας άνοιξε την καρδιά του (και το σπίτι του) στο gazzetta.gr και μίλησε για όλους και για όλα, σε μία συνέντευξη για το πρόσφατο παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον. Στο video που ακολουθεί ο 34χρονος Καρδιτσιώτης διεθνής σέντερ, καταθέτει τις εμπειρίες του από τους 7 μήνες που έζησε στην πλέον αναπτυσσόμενη χώρα του κόσμου, αποκαλύπτει υπό ποιες συνθήκες θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό, παραδέχεται τον «έρωτά» του για την «επίσημη αγαπημένη», εύχεται να τελειώσει την καριέρα του στην Καρδίτσα και αποθεώνει την ΑΕΚ για το εφετινό «νταμπλ» στο μπάσκετ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΚΙΝΑ Τελευταία Νέα