Με Μπουμσόνγκ και Βελάσκες στη Σκωτία

Με Μπουμσόνγκ και Βελάσκες στη Σκωτία

Gazzetta team
Με Μπουμσόνγκ και Βελάσκες στη Σκωτία

bet365

Το δίδυμο Μπουμσόνγκ και Βελάσκες θα χρησιμοποιήσει όπως όλα δείχνουν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μάδεργουελ στη Σκωτία για τον γ΄ προκριματικό του Champions League.

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (27/7), το πρόγραμμα των «πρασινων» περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις ταχυδύναμης, δίτερμα με περιορισμούς και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πίντο και ο Σο, με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει το παιχνίδι με τη σκωτσέζικη ομάδα.

Έτσι από τη στιγμή που ο Πίντο είναι αμφίβολος στο κέντρο της άμυνας το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν οι Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, οι οποίοι έδειξαν στα πρόσφατα φιλικά καλά σημάδια συνεργασίας. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάει ο Βύντρα και στο αριστερό ο Σπυρόπουλος με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια.

Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Βιτόλο και Μαρίνος και η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο και Σισοκό, ενώ ερωτηματικό παραμένει η θέση του σέντερ φορ, με τους Τοτσέ και Πετρόπουλο να δίνουν τη μάχη τους.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους παίκτες που δήλωσε στην UEFA για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2012-13:

Σισόκο (3), Μπουμσονγκ (4), Πίντο (5), Βιτόλο (6), Μαυρίας (7), Ιωαννίδης (8), Τοτσέ (9), Χριστοδουλόπουλος (10), Φορναρόλι (14), Σεϊταρίδης (16), Ζέκα (17), Σο (20), Μπαραμπαρούσης (21), Μαρίνος (22), Λαγός (23), Βύντρα (24), Κοτσόλης (25), Καρνέζης (27), Πετρόπουλος (28), Κατσουράνης (29), Σπυρόπουλος (31), Ταμπάκης (33), Φουρλάνος (34), Καπίνο (40), Χουχούμης (41), Κουσίδης (43), Βελάσκες (44), Τριανταφυλλόπουλος (45), Δώνης (46), Μαρινάκης (47)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα