«Δεν θα μας απειλήσει ο Παναθηναϊκός»!

«Δεν θα μας απειλήσει ο Παναθηναϊκός»!

Gazzetta team
«Δεν θα μας απειλήσει ο Παναθηναϊκός»!

bet365

Ο Ντεμικέλις δηλώνει με αυτοπεποίθηση ότι τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του δεν έχουν σκοπό να αφήσουν το Τριφύλλι να πιστέψει ότι έχει πιθανότητες να πάρει την πρόκριση.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Μάλαγα κόντρα στον Παναθηναϊκό, Μάρτιν Ντεμικέλις, περιμένει τον Παναθηναϊκό να εμφανιστεί πιο έτοιμος στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες της Ισπανικής ομάδας είναι εξίσου έτοιμοι να εξασφαλίσουν ότι οι «πράσινοι» δεν θα καταφέρουν να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού άσου:

«Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είχε προβλέψει μια νίκη με 2-0 στην αρχή του παιχνιδιού και τώρα έχουμε ένα καλό αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς. Ήταν σημαντικό για εμάς να δίνουμε τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της προετοιμασίας μας για το επόμενο ματς.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει όσο πιο σκληρά μπορεί για να ανατρέψει την ήττα με 2-0, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα το κάνει!

Μετά τα γκολ που σημειώσαμε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι οπαδοί μας υποστήριζαν όπως δεν το έχουν κάνει ποτέ. Οι επευφημίες που δεχθήκαμε όταν βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο ήταν απίστευτες, η ατμόσφαιρα εκπληκτική. Όλοι νιώσαμε περήφανοι εκείνη τη στιγμή».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα