«Μεγαλύτερο μέγεθος ο Παναθηναϊκός»

«Μεγαλύτερο μέγεθος ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
«Μεγαλύτερο μέγεθος ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι... έσταξε μέλι για τον Παναθηναϊκό, τον χαρακτήρισε μεγαλύτερο ως μέγεθος από την Μάλαγα και ζήτησε προσοχή!

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Μάλαγα ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ροσαλέδα:

Ο Φαμπρίς είναι στη λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ;

Ναι φυσικά και είναι στη λίστα. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει κάνει.

Πως πάει η ομάδα για αυτό το παιχνίδι;

Φτάνουμε πάρα πολύ καλά και το αποδείξαμε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όταν φτάσαμε εκεί που φτάσαμε τον Μαϊο νομίζαμε πως θα πάμε με άλλο τρόπο. Άλλαξαν τα δεδομένα αλλά πρέπει έτσι να παίξουμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Υπάρχει μεγαλύτερη υπευθυνότητα στο οικονομικό κομμάτι από την ώρα που έφυγαν τρεις πολύ καλοί παίκτες;

Εγώ είμαι υπεύθυνος για το αγωνιστικό όχι για το οικονομικό. Υπάρχει μία πραγματικότητα αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες επειδή έφυγαν τρεις ποδοσφαριστές. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να πάρει τα έσοδα αλλά εμάς μας απασχολεί το αγωνιστικό κομμάτι.

Θεωρείτε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό;

Έχει πολύ μεγαλύτερο όνομα από την Μάλαγα ο Παναθηναϊκός και θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Βέβαια, οι ποδοσφαιριστές μας έχουν συνείδηση για το πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε. Το ίδιο καλά φτάνουν και οι δύο ομάδες. Ένα ή δύο περισσότερα παιχνίδια δεν σημαίνει τίποτα στην προετοιμασία ενόψει των αγώνων. Άυριο θα το δω. Το πρόβλημα είναι πως παίζουμε 11 για το πρωτάθλημα και την Τρίτη πρέπει να παίξουμε στην Αθήνα. Ας δούμε αν οι άλλες ομάδες θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση, όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια.

Ποια η άποψη σας για τον Παναθηναϊκό; Είχατε αντιμετωπίσει την ελληνική ομάδα και πριν μερικά χρόνια ως προπονητής της Βιγιαρέαλ...

Είναι μεγάλη ομάδα, με πολλούς τίτλους και σπουδαίο προπονητή. Είχα την τύχη να τους κερδίσω την σεζόν 2008-2009 ως προπονητής της Βιγιαρεάλ και δεν ήταν εύκολο.

Έχετε μια σχέση πατέρα και γιου με τον Φαμπρίς;

Ο Φαμπρίς δεν παίζει επειδή τον... αγαπάω. Τον γνώρισα μόλις πριν λίγους μήνες στην προετοιμασία. Θέλει στήριξη, όλοι τώρα λένε τι καλός που είναι αλλά στο πρώτο λάθος θα του ρίξουν στα αυτιά και θα του κάνουν σκληρή κριτική.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ομάδων που έχουν καλύτερη ή χειρότερη μεταχείριση;

Δεν έγινε για να μας ζημιώσει αλλά δεν το σκέφτηκαν. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να απαντήσουμε σε αυτά τα προβλήματα.

Υπάρχει πιθανότητα στα πρώτα λεπτά να ζούν όλοι σε ένα όνειρο;

Χαίρομαι που ο κόσμος ζει σε ένα όνειρο. Εμείς θα δώσουμε απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα