«Τα προβλήματα δεν παίζουν μπάλα!»

«Τα προβλήματα δεν παίζουν μπάλα!»

Θάνος Σαρρής
«Τα προβλήματα δεν παίζουν μπάλα!»

bet365

Ο «εγκέφαλος» της Μάλαγα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, Ντιέγο Μπουονανότε μιλάει στο gazzetta.gr για τα ματς με τον Παναθηναϊκό και προειδοποιεί ότι όταν η ομάδα του μπαίνει στο γήπεδο, ξεχνά όλα της τα προβλήματα!

Αποτελεί έναν παίκτη με τεράστιες δημιουργικές αρετές, ο οποίος μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά σε κάθε ομάδα. Ο Αργεντινός μέσος, το όνομα του οποίου έχει «παίξει» στο παρελθόν σε ελληνικά μεταγραφικά ρεπορτάζ, έμεινε στη Μάλαγα για να ηγηθεί της ιστορικής της προσπάθειας για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπουονανότε μιλάει στο gazzetta.gr για το πρώτο ματς με τους «πράσινους», στέκεται στην ικανότητα της ομάδας του και τονίζει ότι όταν οι Ανδαλουσιανοί μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα μπαίνουν στο περιθώριο.

-Τα οικονομικά προβλήματα επηρεάζουν την ομάδα όταν μπαίνει στο γήπεδο;

«Όχι, όχι όταν μπαίνουμε στο γήπεδο τα προβλήματα φεύγουν. Μας απασχολούν άλλα πράγματα, συγκεντρωνόμαστε στο ματς και σκεφτόμαστε μόνο τη μπάλα που θα παίξουμε».

-Πως βλέπεις την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό; Με δεδομένα τα χρήματα που θα πάρετε αν μπείτε στους ομίλους θα την χαρακτήριζες ζωής ή θανάτου;

«Είναι ένας σημαντικός αγώνας, φυσικά και θέλουμε να νικήσουμε και να καταφέρουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως και σε κάθε ματς. Δεν είναι όμως ζωής και θανάτου, η ομάδα δεν σταματά να υπάρχει σε αυτό το ματς».

-Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που εσείς δεν έχετε...

«Σίγουρα είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά εμείς έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα για να πάρουμε την πρόκριση, είναι κάτι που θέλουμε όλοι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το καταφέρουμε».

-Γνωρίζεις κάποιον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που να θεωρείς ότι χρειάζεται περισσότερο προσοχή;

«Όχι, δεν θα έλεγα ότι γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι μια καλή ομάδα συνολικά».

-Με το δεύτερο ματς είναι στην Αθήνα, το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα για εσάς έχει μεγαλύτερη σημασία;

«Σίγουρα είναι σημαντικό το πρώτο ματς και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα καθορίσει τον τρόπο που θα αγωνιστούμε στη ρεβάνς στην Ελλάδα. Ένα αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα είναι σημαντικό».

-Παίξατε πρόσφατα φιλικό με μια άλλη ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό. Ποια είναι η άποψή σου για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Είδαμε πρόσφατα τον Ολυμπιακό, ναι. Από όσα γνωρίζω στην Ελλάδα υπάρχουν δύο-τρεις μεγάλες ομάδες που μπορούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και έχουν ιστορία, υπάρχουν σημαντικοί παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα