Ήρα μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Φώτης Καρακούσης
Ήρα μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

bet365

Με τους Ντεσπέιν και Κράβαρικ που δεν έπαιξαν στη Ρωσία και φυσικά τον κόσμο που θα κατακλύσει τον Εύοσμο, ο Ηρακλής θα τα δώσει όλα απέναντι στην Ντιναμό για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Η αλήθεια είναι πως ο μεγάλος φετινός στόχος για τον Ηρακλή ήταν χωρίς αμφιβολία η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο οι «κυανόλευκοι» ήθελαν και να διοργανώσουν. Ωστόσο μετά από τα τραγικά λάθη της διοίκησης στο θέμα του Ντεσπέιν η πρόκριση χάθηκε και πλέον όλο το βάρος πέφτει στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας.

Για τον θεσμό αυτό ο «γηραιός» υποδέχεται αύριο Τετάρτη στον Εύοσμο (20:00) την Ντιναμό Μόσχας από την οποία στο πρώτο αγώνα είχε ηττηθεί με 3-0. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη ακόμα και με 3-2 για να παλέψουν για την πρόκριση στο χρυσό σετ. Σε αυτή την προσπάθειά τους θα έχουν σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι τρία συν. Τα δύο είναι η παρουσία των Ντεσπέιν και Κράβαρικ που δεν είχαν ταξιδέψει στην Ρωσία, ο πρώτος γιατί απλά δεν μπορούσε γιατί ακόμα δεν έχει κανονική βίζα και ο δεύτερος λόγω τραυματισμού. Το τρίτο είναι η παρουσία του κόσμου, καθώς το κλειστό του Ευόσμου αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά, με τους φίλους του Ηρακλή να ετοιμάζονται να βοηθήσουν τα μέγιστα για να έρθει η πρόκριση τα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Το καλό για τον Σωτήρη Δρίκο είναι πως δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα τραυματισμού, μετά και την επιστροφή του Κώστα Προύσαλη και ο «γηραιός» μπορεί να πάρει την πρόκριση, από την στιγμή μάλιστα που η Ντιναμό είναι μεν πολύ δυνατή ομάδα, αλλά δεν θυμίζει σε τίποτα το μεγαθήριο των προηγούμενων ετών.

Δρίκος: «Να το πάμε στα πέναλτι»

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση, ο τεχνικός του Ηρακλή Σωτήρης Δρίκος ανέφερε: «Ένα παιχνίδι με μία ρώσικη ομάδα που έρχεται από μία μεγάλη σχολή του βόλεϊ και από ένα ισχυρό πρωτάθλημα είναι πάντα δύσκολο. Είχαμε την ευκαιρία στο πρώτο ματς να εντοπίσουμε τα πολλά δυνατά και τα λίγα αδύνατα σημεία της Ντιναμό και τώρα στο δεύτερο αγώνα ο στόχος μας είναι να προστατευτούμε όσο μπορούμε καλύτερα από ην δύναμη του σέρβις της και να μπορέσουμε αντίστοιχα να πιέσουμε εμείς με το δικό μας σέρβις ώστε να την οδηγήσουμε σε λάθη.

Η ιδιαίτερη μορφή του παιχνιδιού απαιτεί εγρήγορση και πίστη στο σκοπό. Θέλουμε να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι. Σημαντικός παράγοντας θα είναι η βοήθεια του κόσμου, που παρακινεί την ομάδα να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα