Και σε Ρωσία χωρίς Ντεσπέιν!

Φώτης Καρακούσης
Και σε Ρωσία χωρίς Ντεσπέιν!

bet365

Μετά το Βέλγιο και το ματς με τη Νόλικο, όπου στοίχισε και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Τσάμπιος Λιγκ, ο Ηρακλής θα παίξει και αύριο κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας για το CEV Cup χωρίς τον Ρολάντο Ντεσπέιν. Απών και ο Αντρέι Κράβαρικ λόγω τραυματισμού.

Μόνο μάθημα δεν φαίνεται να έγινε για τον Ηρακλή το πάθημα με τον Ρολάντο Ντεσπέιν και την μη χρησιμοποίηση του Κουβανού στο ματς με τη Νόλικο Μαασέικ, με συνέπεια να έρθει η ήττα και ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Τσάμπιος Λιγκ. Οι άνθρωποι του «γηραιού» δεν εξασφάλισαν και πάλι τα απαραίτητα χαρτιά για την έκδοση βίζας, με συνέπεια ο καλύτερος παίκτης τους να μην ταξιδέψει για την Μόσχα, όπου αύριο Τετάρτη οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Ντιναμό για το CEV Cup.


Ο λόγος σύμφωνα με την πλευρά της ομάδας, που ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση με την βίζα, είναι γιατί η Περιφέρεια Θεσσαλονίκης δεν έδωσε ένα χαρτί, με συνέπεια ο Ντεσπέιν να μην μπορέσει τελικά να ταξιδέψει στην Μόσχα, παρότι έγιναν προσπάθειες μέχρι και την τελευταία στιγμή. Συγκεκριμένα είχαν στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά από την Περιφέρεια τους είπαν πως θα έπρεπε πρώτα να περάσει από συμβούλιο και έτσι ο Κουβανός έμεινε Θεσσαλονίκη, παρότι μέχρι και την τελευταία στιγμή γινόντουσαν προσπάθειες. Το πρόβλημα για τον Σωτήρη Δρίκο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από την στιγμή που θα απουσιάσει και ο Αντρέι Κράβαρικ λόγω τραυματισμού στο γόνατο.


Βέβαια από την στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα έκτρωμα αναφορικά με τον τρόπο πρόκρισης, όλα είναι πιθανά. Ακόμα δηλαδή και με 3-0 να χάσει ο Ηρακλής στην Ρωσία και χωρίς καν να κερδίσει πόντο, αν επικρατήσει στην Θεσσαλονίκη έστω και με 3-2, θα παλέψει για την πρόκριση στο χρυσό σετ. Για τον λόγο αυτό ουσιαστικά η απουσία του Ντεσπέιν δεν είναι τόσο σοβαρή, με δεδομένο το ότι θα παίξει κανονικά στη ρεβάνς, όμως δείχνει πως κάτι δεν γίνεται σωστά στην ομάδα του Ηρακλή ή έστω ότι δεν το παλεύουν όχι όσο θα έπρεπε αλλά και ακόμα περισσότερο, από την στιγμή που μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα