Η Ντιναμό στο δρόμο του Ηρακλή

Φώτης Καρακούσης
Η Ντιναμό στο δρόμο του Ηρακλή

bet365

Μόνο τυχερός δεν ήταν ο Ηρακλής στην κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Ο «γηραιός» θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Μόσχας με τη ρεβάνς να είναι στην Θεσσαλονίκη.

Δεν του έφτανε ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ λόγω της εγκληματικής αμέλειας με την βίζα του Ντεσπέιν, ήρθε και η ατυχία στην κλήρωση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας για τον Ηρακλή. Ο «γηραιός» θα αντιμετωπίσει στο δρόμο για την τετράδα την Ντιναμό Μόσχας σε διπλές αναμετρήσεις στις 27/1 και 10/2, με τη ρεβάνς να είναι στην Θεσσαλονίκη.

Μιλάμε για έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο που θεωρείται το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης και σίγουρα το έργο των «κυανόλευκων» μόνο εύκολο δεν είναι. Αυτό άλλωστε επισήμανε και ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Δρίκος τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είχαμε πολλά περιθώρια για επιλογές. Η Ντιναμό είναι μια κλασική δύναμη του ρωσικού βόλεϊ. Έχει στις τάξεις της τον πασαδόρο της Εθνικής Ρωσίας, καλούς ξένους και πολύ ταλαντούχους ρώσους παίκτες. Βρίσκεται μάλιστα στην τρίτη θέση στον όμιλο της στη Ρωσία. Είναι θετικό πάντως ότι το δεύτερο παιχνίδι γίνεται στην Θεσσαλονίκη. Σημασία έχει σε ποια κατάσταση θα είμαστε εμείς».

 

CEV CUP Τελευταία Νέα