Έρχεται στην Ελλάδα ο Morrissey

Έρχεται στην Ελλάδα ο Morrissey
Μία ακόμα συναυλιακή έκπληξη επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι καθώς το Θέατρο του Λυκαβηττού θα φιλοξενήσει τον Morrissey, πρώην τραγουδιστή του θρυλικού συγκροτήματος «The Smiths».

Ο Άγγλος σταρ θα επισκεφθεί την Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 16 Ιουλίου. Ο Steven Patrick Morrissey γεννήθηκε στις 22 Μαϊου του 1959 στο Μάντσεστερ και το 1982 μαζί με τον κιθαρίστα Johnny Marr ίδρυσαν τους Smiths με τους οποίους έκαναν μεγάλη επιτυχία στα μέσα της δεκαετίας του ΄80.

Το συγκρότημα διαλύθηκε το 1987 λόγω διαφωνιών του Morrissey και του Marr αφήνοντας ως παρακαταθήκη τέσσερα σπουδαία άλμπουμ που τους καθιέρωσαν ως μία από τις κορυφαίες μπάντες της εναλλακτικής σκηνής του Μάντσεστερ.

Στη συνέχεια ο Morrissey ακολούθησε σόλο καριέρα με έχοντας στο ενεργητικό από το 1988 ως σήμερα μεγάλες επιτυχίες τις οποίες περιμένουμε το βράδυ της 16ης Ιουλίου στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Μερικές από αυτές είναι τα «Everyday Is Like Sunday», «The More You Ignore Me, The Closer I Get», «Irish Blood, English Heart», «Suedehead», «First Of The Gang To Die», «You Have Killed Me», «That’s How People Grow Up».

Τα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 30 Ευρώ και πωλούνται στο www.ticketarena.gr και από 15 Μαϊου στο Tickethouse και τα Public. Μετά την εξάντλησή τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 Ευρώ. Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 40 Ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00