Δώστε του το τέταρτο να τελειώνουμε!

Ένα όνομα, μια ομάδα και φουλ για τελικό! Κριστιάνο και Γιουβέντους μαζί μπορούν να κάνουν απλά το πιο απίθανο, να μοιάζει πιθανό! Κι αν ελάχιστοι πίστευαν τι μπορούσαμε να δούμε σήμερα στο Τορίνο, ο άνθρωπος που γράφει αυτές εδώ τις γραμμές το πίστευε από την προπερασμένη Τετάρτη!

Παλλαντζάς και Τσαμπάς δεν πίστευαν πως μπορεί η φετινή Γιουβέντους να κάνει αυτό τον άθλο μετά το 2-0 της Μαδρίτης και με κοίταζαν σαν... τρελό όταν πριν τρεις Πέμπτες έλεγα πως δεν βλέπω τρόπο να αποκλειστεί η Γιούβε! Αυτό που έκανε και πέρσι δηλαδή, αλλά ο κύριος Όλιβερ της το έκλεψε. Τότε ο Κριστιάνο ήταν στους νικητές, πάντα είναι στους νικητές! Γι' αυτό ήρθε και στη Γιουβέντους. Για να είναι νικητής! Για να πάρει το τέταρτο σερί, για να μπει στο κλειστό κλαμπ των ποδοσφαιριστών που θα το έχουν κατακτήσει με τρεις διαφορετικές ομάδες και το βράδυ της Τρίτης στο Τορίνο έκανε την μισή δουλειά!

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη (σ.σ. ναι, κάνω την μεγαλύτερη κυβίστηση της ζωής μου) πήρε την ομάδα που κατέκτησε πρώτη τα πάντα στον πλανήτη από το χεράκι και την οδήγησε στους «8». Μια πρόκριση που πολλοί θεωρούσαν τελειωμένη γιατί η Ατλέτικο θα έβαζε το... πούλμαν της στο Τορίνο, γιατί η Γιουβέντους δεν πείθει φέτος ό,τι μπορεί και για πολλά ακόμη. Όμως όλοι αυτοί ξεχνούσαν κάτι. Η φανέλα της Γιουβέντους είναι από τις πιο βαριές στη γη! Δεν μπορούσε να φύγει έτσι από τον θεσμό. Δεν μπορούσε να τα παρατήσει τόσο εύκολα. Δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ, δεν θα το έκανε ούτε τώρα! 

Σήμερα το βράδυ στο Τορίνο ίσως (σ.σ. εγώ είμαι σίγουρος) βγήκε ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης! Ο Κριστιάνο θέλει το τέταρτο συνεχόμενο, η Γιούβε θέλει το τρίτο κι αυτός ο συνδυασμός μόνο επιτυχία μπορεί να φέρει! Τίποτα, μα τίποτα άλλο!

Για να μην κουραζόμαστε λοιπόν, δώστε του το τέταρτο να τελειώνουμε!

ΝΑΙ ΡΕ CR7, ΝΑΙ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ!!!

Υ.Γ. Τεράστιος και ο Μάξι Αλέγκρι!

Νίκος Μαρούδας

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ