ΕΠΙΛΕΞΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ

Ο Σολδάνο έδειξε την ποιότητα και το μεγάλο κίνητρό του!

Ο Δημήτρης Τομαράς γράφει στο breaking blog του Gazzetta.gr για τον Αργεντίνο που πιστοποιεί με το... καλημέρα τις ικανότητές του.
 
Ο Φράνκο Σολδάνο ήταν από τους βασικούς λόγους που χαμογελούσε ο Μαρτίνς μετά το Λαμία - Ολυμπιακός που τελείωσε 3-3. Ο Αργεντίνος ήταν απλά εξαιρετικός. Παίζοντας είτε πιο περιφερειακός είτε πιο μπροστά είτε πίσω από τον φορ είχε συμμετοχή σε αρκετές φάσεις.
 
Καλά τρεξίματα, ετοιμότητα αλλά και τεχνική κατάρτιση και το κυριότερο και γκολ και δύο ασίστ στην πρώτη του ουσιαστική εμφάνιση ως βασικός στον Ολυμπιακό. Ο άλλοτε φορ της Ουνιόν Σάντα Φε έδειξε και ποιότητα αλλά και μεγάλο κίνητρο να προσφέρει και να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Τα στοιχεία τα έχει και μένει να φανεί η συνέχειά του. Έχει επίσης σημασία πως φάνηκε ότι ο Μαρτίνς είχε δουλέψει την τετράδα των Μασούρα - Ντίας - Σολδάνο - Χασάν. Ο Αργεντίνος έβγαλε καλές συνεργασίες με τους άλλους επιθετικογενείς παίκτες και φάνηκε αυτό στο γήπεδο. Προφανώς εάν συνεχίσει έτσι ο Φράνκο Σολδάνο οι Πειραιώτες θα έχουν έναν παίκτη που θα τους προσφέρει αρκετές ασίστ αλλά και γκολ.

Δημήτρης Τομαράς

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ