Η Λαμία συνέχισε τις εκπλήξεις στο Κύπελλο

Με πάθος, σχέδιο και πίστη η Λαμία τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό, αποκτώντας σοβαρές πιθανότητες για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, για δεύτερη μάλιστα συνεχόμενη σεζόν απέναντι στο «τριφύλλι»!

Στις 22 Ιανουαρίου θα ψάξει στο ΟΑΚΑ το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να πανηγυρίσει, με τους «πράσινους» να έχουν το περιθώριο της ανατροπής. Ενδεχομένως οι διπλοί αγώνες στο Κύπελλο να ξενίζουν πολλούς, που σκέφτονται ότι έτσι εξαλείφονται οι πιθανότητες εκπλήξεων, ωστόσο στα πρώτα παιχνίδια των «16» συνέβη το αντίθετο, αφού ουδείς εκ των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού νίκησε!

Παναχαϊκή, Ξάνθη, ΑΟΧ Κισσαμικός και Λαμία υπενθύμισαν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των αγώνων του θεσμού, βλέποντας στα «μάτια» τα κατά τεκμήριο φαβορί και ειδικά σε περιπτώσεις όπως αυτές των Πατρινών και των Φθιωτών, τα όνειρα προεκτείνονται ως τα προημιτελικά.

Οι «μεγάλοι» δεν μπήκαν ιδανικά στο 2019 κι αυτό δεν οφείλεται σε σύμπτωση ή συγκυρίες. Οι αντίπαλοί τους έπαιξαν άξια και με πλάνο, κατορθώνοντάς τους καίρια χτυπήματα, απ’ αυτά που προσδίδουν σ’ έναν θεσμό σαν το Κύπελλο ενδιαφέρον.  Ακόμα κι αν στις ρεβάνς επιβεβαιωθούν τα εύκολα προγνωστικά, έστω και σε format διπλών αγώνων…

Δημήτρης Ρούσσος

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ