ΕΠΙΛΕΞΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ

Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Είναι πραγματικά δύσκολο αυτές τις ημέρες, να είσαι φίλος του Παναθηναϊκού. Πέρα από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τις προσφυγές των παικτών, την αφαίρεση βαθμών και το φάσμα του υποβιβασμού, υπάρχει και όλο αυτό το παζάρι με τη μεταβίβαση των μετοχών.

Σάββατο απόγευμα και πριν προλάβουν καλά - καλά να χαρούν οι φίλοι του «τριφυλλιού» με την ανακοίνωση της συμφωνίας, έρχεται ο ίδιος ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας να διαψεύσει τα πάντα και να τονίσει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε στη... λάθος πρόταση! Και με νέες δηλώσεις του στην εφημερίδα Livesport να λέει ότι αποδέχθηκε την πρόταση τους! Ανάθεμα εάν καταλάβει κάποιος τι τελικά συμβαίνει...

Αν δεν ήξεραν καλά αγγλικά, θα έλεγα ότι έχουν χαθεί στη μετάφραση, αλλά αυτό δεν ισχύει. Επίσης θα μπορούσε κάλλιστα να πει κάποιος ότι αυτές είναι επιχειρηματικές κινήσεις προκειμένου να βελτιώσουν το deal και κάθε πλευρά να αποκομίσει τα μεγαλύτερα οφέλη. Σεβαστό αυτό, αλλά όταν πας να κλείσεις μία τόσο μεγάλη συμφωνία, δεν επικοινωνείς μέσω επιστολών, ούτε απαντάς ότι αποδέχθηκε ο ένας συμβαλλόμενος... άλλη πρόταση!

Η υπόθεση θυμίζει μία παλιά παροιμία που λέει: αν δε θέλεις να ζυμώσεις δέκα μέρες κοσκινίζεις! Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι όλη τη στάση του Γιάννη Αλαφούζου που παρότι έχει στα χέρια του μία κανονική πρόταση για τον Παναθηναϊκό, με επιμερισμό στην καταβολή των χρεών, δείχνει να μην θέλει να πουλήσει.

Μακάρι να διαψευσθώ και να βρεθεί λύση για την ομάδα, αλλά αυτό που ισχύει είναι ότι όλη η κατάσταση περνά από τα χέρια του Mr ΣΚΑΙ. Αν πραγματικά θέλει να δώσει την ομάδα, θα το κάνει. Διαφορετικά θα χάνεται στις επιστολές...

Δήμος Μπουλούκος

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ