Ήττα στην πρεμιέρα για τους έφηβους

Ήττα στην πρεμιέρα για τους έφηβους

Ήττα στην πρεμιέρα για τους έφηβους

bet365

Αρνητικό ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής μας ομάδας Εφήβων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ της Δανίας, καθώς ηττήθηκε με 3-0 σετ από το αντίστοιχο συγκρότημα της Ισπανίας.

Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα εφήβων να πάρει κάτι θετικό στην πρεμιέρα του β’ ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Ράντερς της Δανίας, καθώς ηττήθηκε με 3-0 (27-25, 25-20, 25-17) από την ανώτερη δευτεραθλήτρια κόσμου, Ισπανία.

Οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη τα βρήκαν σκούρα καθώς δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στην πίεση των Ισπανών, αν και κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες και σε πολλά σημεία του αγώνα δυσκόλεψαν αρκετά τους αντιπάλους τους.

Αυτό στα δύο πρώτα σετ, γιατί στο τρίτο ήταν φανερό πως οι παίκτες έριξαν ρυθμούς καθώς κουράστηκαν, ενώ δεν είχαν και την ψυχολογία για να πιέσουν και να ανατρέψουν τα δεδομένα. Έτσι, παρά την προσπάθειά του Καζάζη που έκανε αλλαγές για να τους αφυπνίσει, οι Ισπανοί εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας και τέλειωσαν το παιχνίδι.

Η επόμενη αναμέτρηση για την Εθνική μας είναι αύριο στις 21.00, με αντίπαλο την Βουλγαρία, με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να θέλουν να πάρουν κάτι καλύτερο από τον σημερινό αγώνα.

ΕΛΛΑΔΑ (Σ. Καζάζης): Λιόντας 3, Χατζόπουλος 2, Κουμεντάκης 8, Κοκκινάκης 12, Στίγγας 3, Τζιουμάκας 15, λίμπερο ο Πρωτοψάλτης, Δαλακούρας 2, Σκαρλατίδης, Μαδούρας 2

Ισπανία (Ρ. Μαλντονάντο): Τρινιδάδ 3, Φορνιές 7, Βιγιένα 28, Οσόριο 7 Βιγκιλ 6, Γκονζάλες 9, λίμπερο ο Καστίγια Χιμένες, Χιμενεθ 2

 

Τελευταία Νέα