Αποσύρεται από Τσάμπιονς Λιγκ ο «γηραιός»

Αποσύρεται από Τσάμπιονς Λιγκ ο «γηραιός»

bet365

Την απόσυρσή του από το Τσάμπιονς Λιγκ και την συμμετοχή του στο Τσάλεντζ Καπ ανακοίνωσε ο Ηρακλής. Ο «γηραιός» αναφέρει πως οι λόγοι της απόφασης αυτής είναι η κρίση, η αβεβαιότητα και τα οικονομικά δεδομένα.

Η αλήθεια είναι πως Ηρακλής και Τσάμπιονς Λιγκ για το βόλεϊ, είναι δύο λέξεις που συμβαδίζουν τα τελευταία χρόνια, με τον «γηραιό» να έχει συμμετοχές σε φάιναλ φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τα προβλήματα που υπάρχουν όμως ανάγκασαν στους ανθρώπους της ομάδας να πάρουν μια σημαντική απόφαση.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσαν πως δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα αγωνιστούν στο Τσάλεντζ Καπ, αναφέροντας και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το ΤΑΑ Ηρακλής ανακοινώνει πως δεν θα δηλώσει συμμετοχή για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η κρίση, η αβεβαιότητα και τα οικονομικά δεδομένα μας αναγκάζουν να πάρουμε αυτή τη δύσκολη απόφαση που μας στεναχωρεί και μας λυπεί όλους αφάνταστα.
Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τον αγαπημένο μας Ηρακλή εκτός της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης αλλά δυστυχώς δε μπορεί να γίνει διαφορετικά.
Η πραγματικότητα είναι σκληρή και με αυτή πρέπει να προχωρήσουμε.
Λόγω της συγκεκριμένης απόφασης μας, δεν δικαιούμαστε να συμμετέχουμε στο CEV CUP και θα αγωνιστούμε στο Challenge Cup».

Μόνο ο Φοίνικας

Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή η μοναδική ελληνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο Φοίνικας Σύρου, με τους νησιώτες να έχουν εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία τους να αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα