Έσπειραν το σπόρο στην Ηγουμενίτσα!

Gazzetta team
Έσπειραν το σπόρο στην Ηγουμενίτσα!

bet365

Λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα «Άλμα Ζωής – All Star DayΓυναικών 2013» στην Ηγουμενίτσα, αντιπροσωπεία αθλητριών επισκέφθηκαν σχολεία της πόλης και έμαθαν στους μαθητές κάποια από τα μυστικά του αθλήματος.

Η γιορτή του γυναικείου βόλεϊ έχει οριστεί για το Σάββατο (16/2) στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας, πριν όμως κάποιες από τις κορυφαίες του πρωταθλήματος της Α1 βρέθηκαν κοντά στη νέα γενιά και τους προσκάλεσαν στο γήπεδο.

Η Δήμητρα Γιακουμή, η Ράντι Τένεβα, η Τζίνα Λαμπρούση κι η Όλγα Τρατς, έδωσαν το παρών στο 1ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας, όπου είχαν την ευκαιρία να… διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος.

«Είμαστε διπλά ικανοποιημένες κι εμείς γιατί βλέποντας τα κορίτσια να παίζουν βόλεϊ δικαιώνεται η επιλογή της Ομοσπονδίας να φέρει τη διοργάνωση εδώ, δικαιώνονται οι άνθρωποι του Ερμή Ηγουμενίτσας που ήθελαν να φέρουν τη διοργάνωση εδώ, αλλά είναι και μια ηθική ικανοποίηση για όλα τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν στο All Star Day», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένη η Δήμητρα Γιακουμή που γνώρισε την αποθέωση μαζί με τις συναθλήτριες της, κατά την επίσκεψή τους στο 1ο Λύκειο.

Οι τέσσερις αθλήτριες μίλησαν για το «Άλμα Ζωής - All Star DayΓυναικών 2013» στα παιδιά που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου», απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις τους.

«Παίζω βόλεϊ από τα εννιά μου χρόνια, βρίσκομαι στη χώρα σας έξι χρόνια κι αυτό που θέλω να σας πω ότι το να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό είναι ότι το καλύτερο για εσάς. Μακάρι να παίξετε βόλεϊ, αλλά κι οποιοδήποτε άλλο άθλημα, αλλά σας περιμένω όλους στο γήπεδο για να απολαύσετε όλοι αυτή την ξεχωριστή γιορτή», είπε η Ράντι Τένεβα κι ακολούθησε παιχνίδι στην αυλή.

Αμέσως μετά οι αθλήτριες βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου, όπου οι μαθητές στις κερκίδες έδωσαν άλλο χρώμα στην επίσκεψη, προκαλώντας ακόμη περισσότερα χαμόγελα στα κορίτσια.

«Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή, χαιρόμαστε πάρα πολύ που βρισκόμαστε στην Ηγουμενίτσα, που είμαστε εδώ μαζί σας και θέλουμε να σας δούμε όλους αύριο στο γήπεδο», τόνισε η Τζίνα Λαμπρούση η οποία ευχαρίστησε και τον Γυμνασιάρχη Μιλτιάδη Ντιτόρα, καθώς έχει παραχωρήσει στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου ως προπονητήριο του Ερμή Ηγουμενίτσας βοηθώντας έτσι σημαντικά την ανάπτυξη του βόλεϊ στην περιοχή.

«Τέτοιες ενέργειες είναι απαραίτητες για τις πόλεις της περιφέρειας και είμαι σίγουρος ότι στην Ηγουμενίτσα το βόλεϊ θα κερδίσει πάρα πολλά από αυτή τη διοργάνωση», τόνισε ο κ. Ντιτόρας ενώ την ίδια ώρα οι μαθητές αποθέωναν τους καθηγητές τους, Ηλία Τσιαμπά (πληροφορικής), Ντίνα Βασιλείου (φυσικής αγωγής) που συμμετείχαν στον αγώνα επίδειξης με τις αθλήτριες και τους μαθητές.

Ο τελευταίος σταθμός ήταν το 1ο Δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας, όπου υπήρξε ξεσηκωμός. Τα πρόσωπα των μικρών μαθητών έλαμπαν από χαρά, αλλά και περιέργεια αφού αμέσως άρχισαν να… πυροβολούν με ερωτήσεις τα κορίτσια θέλοντας να ρουφήξουν όλες τις πληροφορίες για το βόλεϊ.

Κι αφού άκουσαν με προσοχή τις τέσσερις αθλήτριες, που τις προέτρεψαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να αγκαλιάσουν το βόλεϊ και τον Ερμή, πέρασαν και στη δράση, παίζοντας βόλεϊ για αρκετή ώρα, ενώ δεν άφησαν κανένα τετράδιο χωρίς αυτόγραφο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα