Αποσύρεται από τον τελικό ο Φοίνικας!

Φώτης Καρακούσης
Αποσύρεται από τον τελικό ο Φοίνικας!

bet365

Βόμβα στους τελικούς από τον Φοίνικα με τους Συριανούς να έχουν πάρει την απόφαση να αποσυρθούν από το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα έκρινε και το πρωτάθλημα.

Το τελευταίο (;) επεισόδιο της φετινής Α1 Ανδρών, είναι πολύ πιθανό να γράφτηκε σήμερα, καθώς ο Φοίνικας με ανακοίνωση επισημαίνει πως δεν μπορεί να συμμετέχει άλλο σε μια διοργάνωση που διεξάγεται με όρους και κανόνες ζούγκλας. Οι Συριανοί δεν αναφέρουν πουθενά την λέξη απόσυρση από τον πέμπτο τελικό, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να γίνει, αν δεν βρεθεί άκρη τόσο με το θέμα της ασφάλειας, όσο και με αυτό του Ντόκιτς.

Οι νησιώτες ξεκαθαρίζουν πως πάνω από όλα βάζουν την σωματική ακεραιότητα των παικτών τους και κλείνουν την ανακοίνωση ευχόμενοι καλό καλοκαίρι!

Όπως αναφέραμε δεν είναι ξεκάθαρο πως δεν θα γίνει ο πέμπτος τελικός, ωστόσο στον Φοίνικα είναι διατεθειμένοι όπως άλλωστε φαίνεται και από τα γραφόμενά τους να μην κατέβουν στον πέμπτο και τελευταίο τελικό με τον Ηρακλή, ένας τελικός που θα κρίνει και το ποιος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής. Η σκέψη να μην κατέβουν υπήρξε από την πρώτη στιγμή της χθεσινής αναβολής, μετά και τα όσα ακολούθησαν και όπως φαίνεται ξεκάθαρα απέχει ελάχιστα από το να πραγματοποιηθεί.

Ελπίδα όλων των φίλων του βόλεϊ είναι πως έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί λύση και η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Φοίνικα θα διεξαχθεί κανονικά, προκειμένου και ο πρωταθλητής να βγει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και να μην υποστεί ένα ακόμα δυνατό χτύπημα το άθλημα που φέτος βάλλεται όσο ποτέ.

«Καλό καλοκαίρι»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φοίνικα που κλείνει με την ευχή για καλό καλοκαίρι, έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους μας, τους αθλητές μας, τους χορηγούς μας, τους ανθρώπους του ελληνικού βόλεϊ, αλλά και την ΟΠΑΠ Α.Ε. και τη Nova που στηρίζουν οικονομικά το πρωτάθλημα της Volleyleague, αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε άλλο σε μία διοργάνωση που διεξάγεται με όρους και κανόνες… ζούγκλας.
Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των φιλάθλων της ανάλογα με τις διαθέσεις κάποιων ανεγκέφαλων και επικίνδυνων, που έχουν διώξει από τα γήπεδα την πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων. Καμία επιτυχία, κανένας τίτλος δεν το αξίζει αυτό…
Όσο οι αποφάσεις των διοικήσεων των συλλόγων θα λαμβάνονται υπό την απειλή επικίνδυνων “στρατών” οπαδών, η Σύρος δεν θα έχει καμία θέση σ’ ένα τέτοιο πρωτάθλημα.
Καλό καλοκαίρι…».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα