Μπορούν και απλήρωτοι οι «κίτρινοι»

Μπορούν και απλήρωτοι οι «κίτρινοι»

Φώτης Καρακούσης
Μπορούν και απλήρωτοι οι «κίτρινοι»

bet365

Τι και αν έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα να δουν το χρώμα του χρήματος; Οι παίκτες του Άρη έκαναν την υπέρβαση, επικράτησα στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας με 3-0 παίζοντας χωρίς ξένους και περιμένουν τον ηττημένο του μικρού τελικού για να διεκδικήσουν την 4η θέση.

Ο θυμόσοφος λαός σε μία λαϊκή ρήση αναφέρει πως νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Ωστόσο σήμερα οι παίκτες του Άρη απέδειξαν πως όχι απλά χορεύει, αλλά το κάνει και με πολύ ωραίο τρόπο. Οι «κίτρινοι» πήγαν στο Χαλκιοπούλειο να αντιμετωπίσουν την Λαμία χωρίς ξένους και χωρίς να έχουν δει για μεγάλο χρονικό διάστημα το χρώμα του χρήματος. Χωρίς προπονήσεις και ψυχολογία, αλλά στο γήπεδο έδειξαν πως όλα αυτά πηγαίνουν περίπατο μόλις μπαίνεις να παίξεις.

Επικράτησαν με 3-0 (21-25, 22-25, 21-25), παίρνοντας την πρόκριση για τον αγώνα μπαράζ που θα δώσει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Εκεί περιμένουν τον ηττημένο του μικρού τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Παμβοχαϊκό, προκειμένου να τον αντιμετωπίσουν σε ματς που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο.

Όσον αφορά τον αγώνα στη Λαμία, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σοβαρά από την αρχή ως το τέλος και έπιασαν στον ύπνο του γηπεδούχους που ίσως και να περίμεναν πως θα έπαιρναν εύκολα τη νίκη. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζελάτης με 17 πόντους, ενώ οι Κυριακίδης και Κιόσης είχαν από 10 με τον Ριζόπουλο να είχε 9 με 8/11 επιθέσεις.

Τα σετ: 21-25, 22-25, 21-25

ΓΣ Λαμία (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 2, Χατζηηλιάδης 3 (1/9 επ., 25% υπ. - 19% άριστες), Κόβακς 8 (4/5 επ., 3 μπλοκ), Παντακίδης 6 (6/10 επ.), Τσούροβιτς 9 (8/22 επ.), Σιμεούνοβιτς 9 (8/13 επ., 1 άσος, 53% υπ. - 24% άριστες), Γκαράς (λ- 73% υπ. - 53% άριστες) / Βλαχόπουλος, Ανάγνου 3 (3/6 επ., 45% υπ. - 09% άριστες), Σφενδυλάκης 2.

ΑΡΗΣ (Γιάτσης): Κυριακίδης 10 (8/20 επ., 2 μπλοκ, 64% υπ. - 36% άριστες), Χαραλαμπίδης 5 (4/6 επ., 1 μπλοκ), Χαριτωνίδης 8 (4/5 επ. 4 άσοι), Κιόσης 10 (6/7 επ., 4 μπλοκ), Τζελάτης 17 (16/26 επ., 1 άσο), Ριζόπουλος 9 (8/11 επ., 1 μπλοκ), Μπαμπαλιούτας -λ - 80% υπ. - 60% άριστες / Παλέντζας, Μαυροβουνιώτης, Κυπριανός

Ανδρεόπουλος: «Κρατάμε Ευρώπη και τελικό Κυπέλλου»

Η αλήθεια είναι πως στην Λαμία και περίμεναν και άξιζαν καλύτερος τέλος της χρονιάς μετά την φετινή προσπάθεια, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος κράτησε τα καλά που ήταν η πορεία στην Ευρώπη και στο Κύπελλο, όπου οι Ρουμελιώτες έφτασαν μέχρι τον τελικό. Αναλυτικά ανέφερε: «Κρατάμε τις επιτυχίες από την Ευρώπη και τη συμμετοχή μας στον τελικό. Ίσως η ομάδα να πίστευε ότι θα έχει εύκολο έργο κόντρα στον Άρη, αυτό μας επηρέασε, ήμασταν νευρικοί και μας κόστισε».

Γιάτσης: «Μεγάλη επιτυχία η νίκη»

Ο Γιώργος Γιάτσης αφού μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τη Λαμία, χαρακτήρισε «πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Άρη, την σημερινή νίκη», κάτι που επεσήμανε κι ο Γιάννης Χαριτωνίδης: «Είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα κατάφερε να κερδίσει και να είναι σίγουρα 5η».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα