Τέλος η σεζόν για τον Λαμέλο Μπολ!

Gazzetta team
Τέλος η σεζόν για τον Λαμέλο Μπολ!

bet365

Παρελθόν από τους Illawarra Hawks θα πρέπει να θεωρηθεί ο Λαμέλο Μπολ καθώς θα χρειαστεί να μείνει περισσότερο καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, όπερ και σημαίνει ότι τελειώνει και η σεζόν για εκείνον.

Κύπελλο Ιταλίας με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Η αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα Αυστραλίας ολοκληρώνεται στις 14 Φεβρουαρίου και όπως διεμήνυσε ο μάνατζέρ του, δεν πρόκειται να προλάβει να επιστρέψει μέχρι τότε: «Το πόδι του Λαμέλο είναι εντάξει από ιατρικής πλευράς αλλά η πολιτική των γιατρών αναφέρει ότι θα χρειαστούν άλλες έξι εβδομάδες αποθεραπείας». Κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να δώσει και πάλι το «παρών» στις υποχρεώσεις των Χοκς.

Αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι θα επιλεγεί και ψηλά στο draft του ΝΒΑ το ερχόμενο καλοκαίρι, δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας από την Αυστραλία με την οποία είχε φέτος 17 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα