Πρόεδρος στην επιτροπή παικτών της FIBA ο Νοβίτσκι, μέλος και ο Ζήσης!

Gazzetta team
Πρόεδρος στην επιτροπή παικτών της FIBA ο Νοβίτσκι, μέλος και ο Ζήσης!

bet365

Νέος πρόεδρος στην επιτροπή των παικτών της FIBA είναι ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ενώ θέση πήρε και ο Νίκος Ζήσης, σε μια πολύ σημαντική θέση για τον Έλληνα παίκτη.

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ και φυσικά αρχηγός της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, Ντιρκ Νοβίτσκι είναι ο νέος πρόεδρος της επιτροπής των παικτών της FIBA. Το πρώτο συμβούλιο είναι γεγονός, το οποίο πραγματοποιήθηκε και με τα 25 μέλη.

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, δήλωσε: «Ο Ντιρκ είναι από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών και έχει τον σεβασμό όλων. Έκανε μια σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ και την εθνική του ομάδα και θα μας βοηθήσει πολύ με την εμπειρία και τη γνώση του. Είναι ο ιδανικός για την θέση και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε».

Ο Γερμανός θρύλος τόνισε με την σειρά του: «Είναι τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία αυτή και ανυπομονώ να εκπροσωπήσω τους παίκτες στην FIBA και να ακουστούν οι φωνές τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Χαίρομαι πολύ που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο δίπλα σε εν ενεργεία και παλαίμαχους παίκτες από όλο τον κόσμπ για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των παικτών και να συνεχιστεί η ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος».

Μέλος στο συμβούλιο των παικτών είναι και ο Νίκος Ζήσης σε μια ιδιαίτερη τιμή για τον Έλληνα παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα