Ο Χάινς επιστράτευσε Καλάθη και Τζέιμς για τα... $2 εκατομμύρια του «TBT»! (vids)

Ο Χάινς επιστράτευσε Καλάθη και Τζέιμς για τα... $2 εκατομμύρια του «TBT»! (vids)

bet365

Ο Κάιλ Χάινς δημιούργησε την ομάδα του για το διάσημο «The Basketball Tournament», με το... ελληνικό μπάσκετ να έχει μεγάλη εκπροσώπηση!

Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ θα πάρει μέρος στο εν λόγω τουρνουά, του οποίου ο νικητής γίνεται πλουσιότερος κατά 2 εκατομμύρια δολάρια (!), και στην ομάδα του πήρε τους Νικ Καλάθη, Μάικ Τζέιμς και Μακένζι Μουρ (πρώην παίκτης του Προμηθέα και του Λαυρίου), μεταξύ άλλων.

Μεταξύ των παικτών που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι οι Μάλκολμ Γκρίφιν, Ντελρόι Τζέιμς και Γκέιμπ Γιορκ της ΑΕΚ, αλλά και οι Στιβ Μπαρτ - Ελάιζα Τζόνσον - Κιθ Κλάντον (Ρέθυμνο), Τζεκουάν Λιούις (Κύμη), Στίβι Μπράουνινγκ (Κολοσσός), Ντέβιον Μπέρι (Πανιώνιος), Μάλκολμ Άρμστεντ (Κύμη, Ρέθυμνο, ΑΕΚ), Κέβιν Ντίλαρντ (Απόλλων Πάτρας, ΠΑΟΚ), Έι Τζέι Σλότερ (Παναθηναϊκός), Μπόμπι Μπράουν (Ολυμπιακός), Ντι Τζέι Στρόμπερι (Ολυμπιακός) και Ντάριους Τζόνσον - Όντομ (Ολυμπιακός). Στην διοργάνωση θα συμμετέχει και ο Δημήτρης Φλωράς (έπαιξε στο NCAA με το Quinnipiac).

Το «ΤΒΤ» είναι ένα πολύ δημοφιλές καλοκαιρινό τουρνουά και οι αγώνες του αρχίζουν στις 19 Ιουλίου και θα μεταδοθούν από το «ESPN». Οι προημιτελικοί θα γίνουν 1 και 2 Αυγούστου, οι ημιτελικοί στις 04/08 και ο Τελικός των $2 εκατομμυρίων στις 06/08. Στη διοργάνωση συμμετέχουν 64 ομάδες, τις οποίες απαρτίζουν επαγγελματίες κι ερασιτέχνες παίκτες, αστέρες του ΝΒΑ, κολλεγιόπαιδα, αλλά και παίκτες που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το φετινό τουρνουά θα φιλοξενήσουν οι εξής πόλεις: Κολόμπους, Λέξινγκτον, Μέμφις, Σολτ Λέικ Σίτι, Ουϊτσίτα, Σίρακιους και Ρίτσμοντ, ενώ τα προημιτελικά, ημιτελικά και ο τελικός θα γίνουν στο Σικάγο.

 

Τελευταία Νέα