Σάκοτα: «Όλοι οι τίτλοι έχουν θέση στην ιστορία της ΑΕΚ»

Σάκοτα: «Όλοι οι τίτλοι έχουν θέση στην ιστορία της ΑΕΚ»

Κάτια Πετροπούλου
Σάκοτα: «Όλοι οι τίτλοι έχουν θέση στην ιστορία της ΑΕΚ»

bet365

Ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε για την σπουδαιότητα της κατάκτησης του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, ενώ στάθηκε και στην αναγνώριση του πατέρα του και πρώην προπονητή του στην ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» ανέφερε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA: «Είμαστε περήφανοι που γράψαμε άλλη μια πετυχημένη σελίδα στην πλούσια ιστορία του συλλόγου. Είναι ο πρώτος τίτλος για την ΑΕΚ σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό που κάναμε είναι κάτι πολύ μεγάλο. Το θέλαμε πάρα πολύ, όχι μόνο για να μπει στο βιβλίο της ιστορίας, αλλά και για να μας βοηθήσει στην συνέχεια της σεζόν, η οποία αναμένεται δύσκολη».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάθε τίτλος έχει τη σημασία του την στιγμή που κατακτιέται. Δεν μπορώ να πω αν αξίζει περισσότερο από τους άλλους τίτλους που πήραμε. Ο κάθε ένας έχει τη θέση του στην ιστορία της ΑΕΚ».

Τέλος, είπε για τον πατέρα του, Ντράγκαν Σάκοτα, που έκατσε στον πάγκο πέρυσι και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το BCL: «Είναι ξεχωριστό που ο πατέρας μου, που ήταν προπονητής τίτλων, ήταν στην Βραζιλία για να μοιραστεί τις στιγμές αυτές μαζί μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την ιστορία της ομάδας και τού άξιζε η αναγνώριση».

 

Τελευταία Νέα