Μπάνκι: «Τα δίνουμε όλα για τους φιλάθλους της ΑΕΚ»

Μπάνκι: «Τα δίνουμε όλα για τους φιλάθλους της ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μπάνκι: «Τα δίνουμε όλα για τους φιλάθλους της ΑΕΚ»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA ενόψει του τελικού του Διηπειρωτικού απέναντι στη Φλαμένγκο και τόνισε πως η ομάδα του τα δίνει όλα στο παρκέ και για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, που ακολούθησαν τους κιτρινόμαυρους ακόμα και μέχρι τη Βραζιλία.

Tα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στην ιστοσελίδα της FIBA ενόψει του τελικού του Διηπειρωτικού με τη Φλαμένγκο.

«Για εμάς ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, για να πάρουμε την νίκη και να πάμε στον τελικό. Για αυτό κάναμε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί περάσαμε μια δύσκολη ομάδα και επειδή οι παίκτες μου είχαν μια πολύ καλή εμφάνιση.

Μεγάλο πλεονέκτημα οι οπαδοί μας. Είναι Έλληνες, αλλά δεν ζουν όλοι στην Ελλάδα. Ταξίδεψαν από διαφορετικά μέρη του κόσμου, ειδικά από την Ευρώπη. Ήταν μεγάλη επένδυση για αυτούς σε χρόνο και χρήματα, για να είναι εδώ μαζί μας. Φωνάζουν για εμάς σε κάθε ματς. Σε κάθε αγώνα μας είναι εκεί. Αυτός είναι άλλος λόγος που τα δίνουμε όλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα