Σάκοτα: «Μεγάλη τιμή, πριν 5 χρόνια παίζαμε στην Α2»

Σάκοτα: «Μεγάλη τιμή, πριν 5 χρόνια παίζαμε στην Α2»

Gazzetta team
Σάκοτα: «Μεγάλη τιμή, πριν 5 χρόνια παίζαμε στην Α2»

bet365

Ο Ντούσαν Σάκοτα εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στην εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού της ΑΕΚ:

«Είναι μια μεγάλη στιγμή για το κλαμπ, όπως είπε και ο προπονητής. Πριν 5 χρόνια ήμασταν στην δεύτερη κατηγορία σε μια μη επαγγελματική κατηγορία και γυρίσαμε τον κόσμου και βρίσκεται στη Νότια Αμερική και αγωνίζεται σε ένα σημαντικό τουρνουά.

Για μένα προσωπικά είναι μεγάλη η περηφάνια γιατί είμαι στην ομάδα από την πρώτη στιγμή. Είναι κάτι πολύ ωραίο και θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την παρουσία για την ομάδα, τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο. Ποτέ δεν μπορείς να εγγυηθείς κάτι, αλλά εμείς θα εγγυηθούμε ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τον ρυθμό που θέλει να παίξει η ΑΕΚ: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Ο ένας δρόμος είναι ο σωστός. Θέλουμε να παίξουμε με τον καλύτερο τρόπο και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Η G-League είναι ένα στυλ που μοιάζει στο ΝΒΑ με πολλές κατοχές και αρκετή αθλητικότητα. Έχουμε αρκετούς παίκτες που έχουν παίξει στις ΗΠΑ και στην G-League και θεωρώ πως θα είμαστε σε θέση να βάλουμε εμείς τον δικό μας ρυθμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα