Κανένα θέμα με Χάντερ για το Διηπειρωτικό

Κανένα θέμα με Χάντερ για το Διηπειρωτικό

Κάτια Πετροπούλου
Κανένα θέμα με Χάντερ για το Διηπειρωτικό

bet365

Ο Βινς Χάντερ θα πάρει μέρος κανονικά στο Διηπειρωτικό Κύπελλο, που θα διεκδικήσει η ΑΕΚ (17-19/02), και ποτέ δεν τέθηκε θέμα απουσίας του.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η απόφαση του Αμερικανού σέντερ να μην συμμετέχει στον διαγωνισμό καρφωμάτων του EKO All Star Game δημιούργησε μια κάποια... καχυποψία, όσον αφορά την συμμετοχή του στο Intercontinental Cup της Βραζιλίας, ωστόσο δεν τέθηκε ποτέ θέμα απουσίας του.

Ο 24χρονος παίκτης στην πραγματικότητα δεν πήρε μέρος στον διαγωνισμό, γιατί δεν ήθελε να καταπονήσει περισσότερο το σώμα του, μετά την απαιτητική - αλλά κι εκπληκτική - σεζόν που διανύει, και προτίμησε να προφυλαχθεί και να ξεκουραστεί, ώστε να είναι πανέτοιμος για το Ρίο.

Στο σημερινό (11/02) πρόγραμμα της ΑΕΚ, ο Χάντερ πήγε συντηρητικά και ο Λούκα Μπάνκι δεν είχε στην διάθεσή του μόνο τους Βασίλη Καββαδά (συνεχίζει αποθεραπεία) και Νίκο Ρογκαβόπουλο (πήρε εξιτήριο από την Ευρωκλινική).

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή θα αναχωρήσει την Τρίτη (12/02, 14:30) από το «Ελ. Βενιζέλος» για το Ρίο Ντε Τζανέιρο, μέσω Φρανκφούρτης.

Η ΑΕΚ αναμένεται να φτάσει στον τελικό προορισμό της στις 11:00 (ώρα Ελλάδος) της Τετάρτης (13/02). Στις 21:30, την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της «Βασίλισσας» επί βραζιλιάνικου εδάφους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα