«Πράσινη» εκπροσώπηση στο Jr. NBA World Championship

«Πράσινη» εκπροσώπηση στο Jr. NBA World Championship

Gazzetta team
«Πράσινη» εκπροσώπηση στο Jr. NBA World Championship

bet365

O Εμμανουήλ Δήμου εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στο Jr. NBA World Championship που διεξάγεται στο Ορλάντο έχοντας την πρώτη μέρα του τουρνουά απολογισμό μια νίκη και μια ήττα.

Η ενημέρωση των «πράσινων»

«O αθλητής μας, Εμμανουήλ Δήμου στο πρώτο Jr. NBA World Championship που διεξάγεται στο Orlando των Ηνωμένων Πολιτειών (7-12/8)! Στη χθεσινή (7/8) πρεμιέρα του τουρνουά, η ομάδα της Ευρώπης επικράτησε της Ινδίας με 75-34 ενώ αργότερα ηττήθηκε από τη Νότια Αμερική με 44-39. Σήμερα (8/8) η Ευρώπη αντιμετωπίζει την Ασία (Ειρηνικός) στις 23:45».

Στο πρώτο παιχνίδι με την Ινδία, ο Δήμου είχε 5 πόντους (3/4 βολές, 1/3 δίποντα και 0/1 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα στα 14:32 που έμεινε στο παρκέ για την Team Europe. Στο δεύτερο ματς με τη Νότια Αμερική είχε 11 πόντους (1/2 βολές, 2/5 διπ., 2/5 τρ.), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα